banner333

banner309

GÜSİAD, Milletvekili Akgül ile Devlet Desteklerini Anlattı

GÜSİAD Genel Merkezi, son yılların en kapsamlı yatırımcı destek programı olan "Cazibe Merkezi Programı"nın ayrıntılarını üyeleriyle paylaştı.

Dernek 01.03.2017, 00:06 01.03.2017, 08:48
GÜSİAD, Milletvekili Akgül ile Devlet Desteklerini Anlattı
banner400

Gümüşhane Milletvekili H.Osman Akgül'ün de katıldığı programda,  Güsiad Genel Başkanı Prof.Dr.Kenan Aydın, programın temel amacının GÜSİAD üyelerini bilgilendirmenin yanında yatırım planı olanları cesaretlendirmektir. GÜSİAD olarak, devlet destekleri bahsinde daha önce muhtelif  bilgilendirme programları yaptık ve yapmaya devam edeceğiz, dedi. 

Programı tanıtan sunu Genel Başkan Yardımcısı Yüksel Yalçın tarafından yapıldı. Programa, katılımcı üyeler büyük ilgi gösterdi.

Sununun ardından Gümüşhane Milletvekili H.Osman Akgül; bahsi geçen destekle ilgili son gelişmeleri paylaştı.

Akgül, gerek hemşerilerimizden gerekse il dışındaki yatırımcılardan ilimize müracat etmiş yatırımcılar var. Bu konuda milletvekilleri,Valilik, GTSO, Gümüşhane il ve ilçe belediyelerimiz yöneticileri elinden gelen her türlü desteği sağlayacağını, kendilerinin de  her yatırımcıyı birebir takip ederek gereken her türlü desteği vereceklerini ifade etti.

Akgül, başta Gümüşhane olmak üzere Anadoluda bir çok vilayetimiz bu yatırımlarla rahat bir nefes alacaktır. Hem bölgesel kalkınmayı destekleyecek hem de büyük şehirlerin yükünü alacaktır. Gümüşane için 20 ye yakın yatırımcının ön müracatı olduğunu, kesin müracatları müteakiben gereken her türlü takipleri yapacaklarını ifade ettiler. Milletvekili Akgül, programın tanıtımını müteakip Gümüşhane'de çalışmaları devam eden Gümüşhane havaalanı Projesini, Zigana Tüneli, karayolları ve tünel yatırımlarının yanında AVM projesi, turizm yatırımlarına ilişkin projelerden devam edenleri ve yeni projelendirdikleri çalışmalar hakkında da bilgi verdikten sonra katılımcıların sorularını cevapladı.

Program sonunda Güsiad Genel Başkanı Prof.Dr. Kenan Aydın, Gümüşhane Milletvekili H.Osman Akgül'e Gümüşhane kitabı takdim etti.

Kaynak: Haber29.NET
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 04:38
Güneş 06:04
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:50
Yatsı 20:11