banner333

banner309

GÜSİAD'da Yüksel Yalçın Dönemi

Gümüşhane Sanayici ve İş Adamları Derneği - GÜSİAD'ın Yeni başkanı Yüksel Yalçın oldu.

Dernek 08.06.2017, 00:15 08.06.2017, 00:28
GÜSİAD'da Yüksel Yalçın Dönemi
banner400

Tek liste ile yapılan olağan kongre sonrası 11 yıldır başkanlık koltuğunda oturan Prof. Dr. Kenan Aydın, başkanlığı Öztiryakiler Genel Müdürü, GİYAD onursal başkanı Yüksel Yalçın'a devretti.

Tüm üyelere ve hemşerilerine teşekkür eden Aydın; "Kuruluşundan bu yana her kademesinde görev aldığım son olarak 11 yıldır başkanlığını yaptığım GÜSİAD'da görevi Yüksel Yalçın gibi dinamik ve çalışkan , vizyon sahibi hemşerimize bırakmanın mutluluğunu yaşıyorum. GÜSİAD olarak şimdiye kadar bir çok çalışma yapmaya çalıştık. Bir çok projeyi hayata geçirdik. Son olarak öğrenci yurdumuzu açılışını yapmanın mutluluğunu yaşadık. Görevim boyunca GÜSİAD'a ve bana destek olan ve her daim yanımda olan kıymetli yönetim kurulu arkadaşlarıma ve hemşerilerime teşekkür ederim" dedi.

GÜSİAD'ın çiçeği burnunda başkanı Yüksel Yalçın ise konuşmasında;"Bizleri bu göreve layık gören hemşerilerimize teşekkür ediyorum. İnşallah hep beraber güzel projeler gerçekleştireceğiz. Kenan Aydın başkanımız Başkanlık divanımızda ve yine bizimle beraber olacak. Başkanlığı süresince yaptığı hizmetler için kendisine teşekkür ediyorum. İş dünyasındaki hemşerilerimizi biraraya getirecek bir çok projemiz olacak inşallah. Bana güvenerek başkanlığa layık gören yönetim kurulu üyelerimize tekrardan teşekkür ederim, dedi.

GÜDEF başkanı ve GÜSİAD Yönetim kurulu üyesi Tahsin Söğüt'te yeni başkan Yüksel Yalçın'a başarı dileklerini iletti. Söğüt konuşmasında; GÜDEF ve GÜSİAD olarak daha fazla işbirliği içerisinde olacaklarını ve iş dünyasında bulunan hemşerilerimizle ilgili çalışmalara destek vereceklerini belirtti. 

Toplantının devamıda yönetim kurulu üyeleri duygu ve düşüncelerini paylaştı.

Haber 29 ailesi olarak Prof.Dr.Kenan Aydın başkanımıza bu zamana kadar yaptığı hizmetler için teşekkür eder, yeni Başkan Yüksel Yalçın'a başarılar dileriz.

FACEBOOK FOTO GALERİ İÇİN TIKLAYINIZ

Yorumlar (2)
HİKMET KARAMAN 7 yıl önce
Hayırlı olsunn başarılar diliyorummm.
Davut Şenel 7 yıl önce
GÜMÜŞHANE'mizin güzel insanlarına,
Anadolu'nun her yöresi ayrı bir güzellik bu güzelliği de mayasından hamurundan gelmektedir.
Ne mutlu insanları saadete kavuşturanlara, yol verenlerde hizmette kusur etmeyenlerden geçmişten geleceğe Allah (c.c) razı olsun.
Gümüşhane'nin toprağından suyundandır,sosyalleşmeyi kendilerine şiar edinmişlerdir.
Nerede ihtiyaç varsa Gümüşhane orda dır.
İsimli ve isimsiz kahraman Gümüşhane'lilere selam olsun !
Sizler sevilmeye değersiniz, sizleri seviyoruz.
12.Ramazan.1438 08.Haziran'da.2017
Berlin'den Gümüşhane'li kardeşlerimize selam olsun!
2
az bulutlu
Namaz Vakti 27 Nisan 2024
İmsak 03:44
Güneş 05:19
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:20
Yatsı 20:49