GÜSİAD Burs Duyurusu

GÜSİAD Burs Duyurusu

Dernek 19.10.2021, 08:47 19.10.2021, 08:51
GÜSİAD Burs Duyurusu

Değerli Öğrenciler,

Uzun süren pandemi etkisiyle, geçtiğimiz yıl uzaktan yapılan eğitim sonrası bu yıl fiziksel katılımlı yeni bir eğitim öğretim yılı buluştunuz. Bütün dünyayı etkisi altına alan küresel salgın maalesef bir çoğumuzun, ailelerinde, sevdiklerinde ve yakınlarında ağır tahribatlar yarattı. Bu süreçte kayıplarımız da oldu. Öncelikle kaybettiklerimize rahmet, hastalara şifalar diliyoruz.

Yeniden fiziksel katılımlı gerçekleşecek yeni eğitim dönemimizde, hepimizin önce kendimiz sonra da yakınlarımızın sağlığı açısından maske, mesafe ve temizlik şartlarına son derece dikkat etmemiz gereken bir dönemdeyiz, zira pandeminin etkisi hala geçmedi.

“Geçtiğimiz Yıl 205 Öğrencimize Burs Desteği Sağladık”

Kovid 19, sağlığımızı ve hayatı her yönüyle etkilediği gibi iş dünyamızı ve buna bağlı olarak üyelerimizin ekonomilerini de etkiledi. Ancak GÜSİAD’ımızın kıymetli üyeleri için siz değerli öğrencilerimiz her zaman önceliklerimiz arasında oldunuz. Bütün bu olumsuz etkilere rağmen geçen yıl taahhüt ettiğimiz burslardan; 50 adedi GÜKAV- Gümüşhane Üniversitesi Kalkındırma Vakfı üzerinden Gümüşhane Üniversitesi öğrencilerine 50 Adet olmak üzere, toplamda 205 adet bursu öğrencilerimizin hesaplarına yatırdık.

“Bu yıl 300 Öğrencimize Burs Desteği Sağlamayı Planladık”


Bildiğiniz üzere Güsiad olarak, 17 yıldır sürekli ve düzenli olarak Gümüşhane’li üniversiteli öğrencilerimize belirlenmiş ve yayınlanmış kriterler doğrultusunda burs desteği sağlamaktayız. 2021-2022 için, Güsiad Yönetim Kurulunca oluşturulmuş, Prof.Dr.Kenan Aydın, Sn.Muammer Beyaz, Sn.Tuna Coşkun, Sn.Soner Keleş, Sn.Serkan Kaya, Av.Emsal Gürler, ve Sn.Yunus Akçay dan oluşan burs komitesi aşağıda belirlenmiş kriterlere uygun olarak burs müracaatlarını alarak değerlendirecektir.

Burs müracatlarımız GÜSİAD web sitesi www.gusiad.org.tr üzerinden “Burs Müracat Formu” doldurularak yapılacaktır.

Burs Müracatları: 20 Ekim- 20 Kasım 2021 tarihleri arasındadır.

Bu çalışma kapsamında duyurusu yapılan kriterlere uygun olan müracatlar işleme alınacaktır. Bu şartları sağlamayanlar ise işleme alınmayacaktır.

Bu yıl ;

- 230 Adet bursu aşağıda şartları sağlayan öğrencilerimize;

- 50 Adet Bursu Gümüşhane Üniversitesi Vakfı üzerinden Gümüşhane Üniversitesi öğrencilerine,

- 20 Adet bursu ise, ilköğretim, orta öğretim, lise ve üniversite öğrencilerimizden Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüzün yazılı olarak bildirimiyle, ulusal ve uluslararası müsabakalarda dereceye girmiş ilimizde okuyan öğrencilerimize verilmek üzere;

300 öğrenciye burs planı yaptık.

Burs şartlarımız ise, aşağıda bilgilerinize sunulmuştur.

Bu vesile ile bu öğretim döneminde, yarınlarımızın ümitleri olan siz değerli gençlerimize GÜSİAD Yönetimi ve Üyeleri adına başarılar diliyoruz.

Yüksel YALÇIN

Güsiad Genel Başkanı
19 Ekim 2021

Güsiad-Gümüşhane Sanayici ve İş Adamları Derneği 2021-2022 Öğretim Yılı Burs Şartları;

1. Babası vefat etmiş öğrencilerimizden müracaat edenlerin tamamına,

2. Üniversitelerin hazırlık ve birinci sınıfları hariç, 2. – 3. - 4. Sınıflarda okuyan öğrencilerin not ortalaması 4 üzerinden 3,5 olanlara,

3. Bir evde 3 üniversite öğrencisi olması halinde, başarı durumlarına bakılmaksızın en az birine ödenecektir, ancak müracat evrakları her üçü için de doldurulacaktır.

2020-2021 döneminde öğrenci başına burs tutarı yılda 1000 TL olmak üzere tek seferde veya 2 taksit halinde yatırılabilecektir.

5. Burs müracat tarihi 20 Ekim- 30 Kasım 2021 tarihleri arasındadır.

6.Burs almaya hak kazanmış öğrencilerimizin listesi Şubat 2022 ayı içinde web sitemizden yayınlanacaktır.

8. Burs ödemeleri 1 Şubat- 30 Haziran 2022 tarihleri arasında yapılacaktır.

9.Burs müracatı yapacak öğrenciler, (www.gusiad.org.tr) web adresimizden girerek “Burs Başvuruları Formunu” elektronik ortamda okunaklı ve eksiksiz doldurduktan sonra istenen belgeleri;

GÜSİAD-Gümüşhane Sanayici Ve İşadamları Derneği

Mecidiyeköy Mahallesi Mecidiyeköy Yolu Caddesi Elbir İş Hanı No: 6 Kat: 7 /6 Şişli İstanbul adresine posta ile göndermeleri veya elden teslim etmeleri, gerekmektedir.

Burs Başvurusu İçin Gerekli Diğer Belgeler:

- Gümüşhaneli olmak,

- Burs Başvuru Formu Çıktısının alınması,

- Güncel tarihli, imzalı ve mühürlü Transkript belgesi (imzasız ve mühürsüz belge kabul edilmez)

- Güncel Tarihli Öğrenci Belgesi (e-devlet yada okuldan)

- Arkalı Önlü Nüfus Cüzdanı Fotokopisi ( Yeni kimliklerde doğum yeri yazmadığından yeni kimliğe sahip öğrenciler ek olarak e-devlet üzerinden "Nüfus Kayıt Örneği" göndermelidir.)

- Babası Vefat Etmiş Öğrenciler İçin Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği

- 1 Adet Fotoğraf

Not:

Burs değerlendirmeleri neticelenince GÜSİAD WEB SİTESİNDEN yayınlanacaktır. Dernek merkezi telefonla aranmayacaktır. Öğrencilere burslar kaynak sağlandıkça yukarıda belirlenen tarih aralıklarında ödenecektir.

Yukarıda tanımlanan şartları karşılamayan öğrencilerimiz ve eksik veya hatalı evrakla yapılan başvurular katiyyetle dikkate alınmayacaktır.

Müracat şartları tutmayan öğrencilerin, müracat etmemeleri, şartlar tutmuyorsa santral meşguliyeti olmaması bakımından telefon ile rahatsız etmemeleri, özellikle bilgi alınması zorunlu ise [email protected] adresinden eposta göndermelerini rica ederiz.

İletişim : Mahir Bozalan/İdari İşler Müdürü

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 04:38
Güneş 06:04
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:50
Yatsı 20:11