banner333

banner309

Gümüşhaneliler Bağcılar'da Buluşuyor

Bağcılar Gümüşhaneliler Kültür ve Yardımlaşma Derneği BAĞGÜMDER, 9 Şubat Cumartesi günü saat 18:00'da Bağcılar Olimpik Spor Salonunda "Gümüşhaneliler Bağcılar'da Buluşuyor" etkinliği düzenliyor.

Dernek 01.02.2019, 09:26 01.02.2019, 09:40
Gümüşhaneliler Bağcılar'da Buluşuyor
banner400

Bağcılar Gümüşhaneliler Kültür ve Yardımlaşma Derneği BAĞGÜMDER, 9 Şubat Cumartesi günü saat 18:00'da Bağcılar Olimpik Spor Salonunda "Gümüşhaneliler Bağcılar'da Buluşuyor" etkinliği düzenliyor.

Başkan Ali Ağaç yaptığı açıklamada; İstanbul Bağcılar’da 1996 yılından beri faaliyet gösteren bir derneğiz. Kuruşundan bu yana hemşerilerimizle birlikte Bağcılar’da bir çok etkinliğe imza attık. Derneğimizin 30 Eylül 2019 da yapılan genel kurul sonucunda yeni yönetim olarak göreve geldik.
Yönetim kurulu olarak görev dağılımı yaparak kısa orta ve uzun vadede yapacağımız faaliyetleri belirledik. Bu bağlamda kısa vadede önümüzde geleneksel olarak yaptığımız sıla gecelerini her ay içinde yapmaya başladık. Yeni yönetim olarak Bölgemizde bulunan idari ve mülki kurum kurtuluş ve STK ziyaretlerimiz gerçekleştirdik. Derneğimizin her eğitim yılı karne tatilinde yapmış olduğumuz Köyler arası bilgi yarışmasının 14 .sünü 25 şubat yoğun bir katılımla icra ettik. Bu Arada Yönetim kurulu olarak kısa vadede yapmak istediğimiz salon programına bir yandan devam ettik.
Bağcılar Gümüşhaneliler Derneği olarak geçmişde yapılan 15 şubat Gümüşhane’nin düşman işgalinden kurtuluş programı bu yıl içinde yapmak istedik

İstanbul Gümüşhane Dernekler Federasyonu ile yapmış olduğumuz görüşmeler neticesinde Kurtuluş programını GÜDEF'in yapmasına bizde drnek olarak kendi bölgemizde “Gümüşhaneliler Bağcılar’da Buluşuyor”adı altınsa 9 Şubat 2019 cumartesi günü saat 18:00-24:00 arasında Bağcılar Olimpik Spor Salonunda yapmaya karar verdik. Programızın hazırlıklarına başladık. Sanatçılarımızla görüştük, davetiye afiş pankart gece ile alakalı çalışmaları davetiyelerimizi hızlandırdık.

Yönetime gelinde oluşturduğunuz kadın ve gençlik kollarımızla ve Köy derneklerimizle birlikte katılımım artırılması Gümüşhane’ye yakışır bir hemşerilerimizin buluşması yönünde toplantı ve görüşmeler yaptık ve yapmaya da devam ediyoruz. İstanbul’da bulunan tüm hemşerilerimde ulaşma davet etme noktasına davetlerimizi tamamladık.

Kamu kurum kuruluşlarında bulunan yönetici bürokrat tüm hemşerilerimde ulaşmaya çalıştık. İstanbul’da bulunan Gümüşhaneli tüm STK larımızı davet ettik. Bu bağlamda Ankara ve Gümüşhane davetlerimizi ulaştırdık. Birlik beraberlik kardeşlik hemşeri ruhu içinde bu geceyi yapmak istiyoruz.
Bölgemizde bulunan diğer sivil toplum kuruluşlarını ve Bağcılar halkını gecemize davet ederek gecemizin hazırlıklarını tamamladık.

Sanatçı olarak; Resul Dindar , Selahttin Tanış  ve Hüseyin Kaya’nın katılacağı 9 Şubat 2019 Cumartesi, Saat 18:00-24:00 arasında Bağcılar Olimpik Spor Salonundaki gecemize Gümüşhane’de İstanbul’da Bağcılar’da yaşayan hemşerilerimizin ve komşularımız arkadaşlarımız dostlarımız aileleri ile birlikte davetlidir. Son olarak Bağcılar Belediye Başkanı Sayın Lokman Çağırıcı'ya da davetiyelerini ilettiklerini belirten Başkan Ali Ağaç, Gümüşhanemizin kurtuluş yıl dönümünde gerçekleştireceğimiz programımıza İstanbul'un her yanından hemşerilerimiz davetlidir. Desteklerinden dolayı Belediye Başkanımız Sayın Lokman Çağırıcı'ya da çok teşekkür ederim, dedi.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 24 Nisan 2024
İmsak 03:49
Güneş 05:23
Öğle 12:25
İkindi 16:12
Akşam 19:17
Yatsı 20:45