banner333

banner309

Gümüşhaneli STK'lar devletin zirvesine bildiri yolladı

Gümüşhane’de 21 Sivil Toplum Kuruluşu, 15 Temmuz’da yaşanan darbe girişimini kınamak maksadıyla yayınladıkları bildiriyi, posta yoluyla; Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan 'a, TBMM Başkanı Sayın İsmail Kahraman 'a, Başbakan Sayın Binali Yıldırım'a ve Genelkurmay Başkanı Sayın Org. Hulusi Akar'a gönderdiler.

Dernek 20.07.2016, 18:25 20.07.2016, 18:37
Gümüşhaneli STK'lar  devletin zirvesine bildiri yolladı
banner400
STK’ların devletin zirvesine gönderdikleri bildiride şu ifadelere yer verildi;

15 Temmuz 2016 Cuma günü Millet olarak yaşadığımız DARBE girişimini şiddetle ve nefretle kınıyoruz.

Dünya masum milletlerinin en büyük güvencesi olan ülkemizi, ülkemizdeki birlik ve dirliği ve anayasal düzeni ortadan kaldırarak devletimizi yıkmaya çalışan "Hain Terör Örgüt Paralel Yapı" onun yurt içi ve yurt dışı uzantıları tarafından yapılan darbe girişimi; Allah'ın bir inayeti olarak; Yüce Türk Milleti ve onun bağrından çıkmış ve helal süt emmiş vatansever kahraman askerlerimiz ve polisimiz ve basiretli milletimiz tarafından önlenmiştir.

Bizler; Gümüşhane STK'ları olarak; milletimizin birliği, devletimizin bekası, bayrağımızın şanla şerefle dalgalanması için ne gerekiyorsa yapmaya hazırız.


"Saygı ve dualarımızı sunuyoruz"

Milletimizin, bundan sonra da PARALEL 
İHANET şebekesine karşı gösterdiği dik duruşu, Devletimizin ve Milletimizin bekasına karşı gerek yurt içinden ve gerek yurt dışından gele bilecek her türlü tehlikeye aynı hassasiyeti göstereceğine olan inancımız tamdır.

Türk Tarihine kara bir leke olarak geçecek olan "PARALEL İHANET”İN bertaraf edilmesinde Türk Milletine yol ve yön gösteren, ONURLU duruşuyla tarihin akışını değiştiren ve bir gecede yeni bir Demokrasi Savaşı kazanılmasını sağlayan Kahraman Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a, Gazi meclisimizin değerli Başkanı Sayın İsmail Kahraman'a, Anadolu'nun yiğit evladı Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım'a, demokratik duyarlılık göstererek darbeye karşı olduklarını vurgulayan siyasi partilerimizin genel başkanlarına, Peygamber ocağının şerefli Paşası Genelkurmay Başkanımız Sayın Org. Hulusi Akar'a ve emniyet güçlerimizin şerefli mensuplarına ve canları pahasına ihanet şebekelerine geçit vermeyen Yüce Türk Milletimize, Gümüşhaneliler olarak en kalbi saygı ve dualarımızı sunuyoruz. Allah yardımcınız olsun.”

Bildiriye imza koyan STK’lar şu şekilde; AK Parti, Muhtarlar Derneği, İlim Yayma Cemiyeti, Semerkant Derneği, TÜGVA, Cihannüma, Gazeteciler Cemiyeti, İmam Hatip Lisesi Mezunları Derneği, Saadet Partisi, Memur-Sen, Kent Konseyi, Anadolu Gençlik Vakfı, Eğitim-Bir-Sen GÜ Şubesi, MTTB, MÜSİAD, Ensar Vakfı, Kamu-Sen, Birlik Vakfı, İHH Gümüşhane Şubesi, GİKDER, Kızılay Gümüşhane Şubesi, Gümüşhane Eğitim ve Kültür Derneği ve Ehlibeyt Derneği, Diyanet-Sen

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 27 Nisan 2024
İmsak 03:44
Güneş 05:19
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:20
Yatsı 20:49