banner333

banner309

Gümüşhaneli Hukukçular Platformu Başkan Aydın'la Toplandı

Geçtiğimiz aylarda Güsiad bünyesinde kurulan Gümüşhaneli Hukukçular Platformu-GÜHUP Başkanlığına atanan Av.Süleyman Aydın, ilk yönetim komitesi toplantısını yaptı.

Dernek 09.09.2018, 02:39 10.09.2018, 01:38
Gümüşhaneli Hukukçular Platformu Başkan Aydın'la Toplandı
banner400

Gümüşhaneli  Hukukçular Platformu, ilk yönetim komitesi toplantısını yaptı. Güsiad Dernek Merkezi'nde yapılan toplantıda başkan Av.Süleyman Aydın, kuruluşun am açları, dönemsel etkinlikler ve hedef çalışmalar üzerinde yönetim yomitesinin görüşlerini aldı. Gümüşhaneli Hukukçu meslektaşların katılacağı ilk toplantıyı tanışma ve temel etkinlik planlaması üzerine olduğunu ifade eden başkan Aydın, aynı zamanda yeni adli yılında tüm meslektaşlara ve  Türk Adalatine başarılar getirmesini arzuladığını ifade ederek tebriklerini paylaştı. 
İlk yönetim Komitesi toplantısına katılan Güsiad Genel Başkanı Yüksel Yalçın, Güsiad kurucu üyelerimizden avukatlar, hukukçular var. Hemşerilerimize ait hukuk bürolarımız aynı zamanda bireysel işletmedir. Bunlar tabii mensuplarımızıdır. Öte yandan  bu platform, üyelerimizin ticari alanlarındaki hukuksal konu başlıklarına rehberlik edeceği gibi mesleki dayanışmaları da beraberinde destekleyecek sivil ve özgün bir oluşumdur. Güsiad, bünyesinde hukukçularımız, akademisyenlerimiz, hekimlerimiz, mühendis ve mimarlarımız, birlikte kuruluş amaçlarını güçlendiren bir yapıda bu amaçlara hizmet eden profosyonel oluşumlarla markalaşmak istiyoruz. Kısa zamanda Türkiye genelinde tamamlayacağımız  il temsilciliklerimiz bu gücü daha da büyütecektir.  GÜHUP, başkanımız Süleyman Aydın beyin hem meslekteki yılların süren tecrübesi, hem de STK lardaki deneyimi bu gücümüzü artıracaktır. Hemşeri hukukçularımızın bu oluşuma katılarak güç vermelerini beklediğimizi ifade etmek istiyorum, dedi.

Başkan Av. Süleyman Aydın, daha sonra 6 Ekimde yapacakları kahvaltı programına ilişkin duyuruyu şöyle duyurdu;

TOPLANTIYA DAVET;

Gümüşhaneli hukukçuları bir araya getirmek, mesleki ve sosyal dayanışmalarını sağlamak ve aynı zamanda da halkımızın ve iş adamlarımızın hukuki yardım ihtiyaçlarının karşılanmasına katkı sağlamak amacıyla GÜSİAD bünyesinde, Gümüşhaneli Hukukçular Platformu (GÜHUP) oluşturulmuştur.
GÜHUP olarak, Platformumuzun kuruluş amacı çerçevesinde 06/10/2018 günü saat 09:30’da Yıldız Teknik Üniversitesi, Rumeli Hisarı Sosyal Tesislerinde kahvaltıda etkinliğimizi gerçekleştirmek için toplanmaya karar verilmiştir.
Çağımızda hızla gelişen teknoloji, milletler arası iş ve ticaret ilişkileri yeni hukuki ihtilafların doğmasına sebep olmuş, bu ihtilafların sonuçlandırılması ve çözüm önerileri için meslektaşlarımızın aydınlanması ve aydınlatması ihtiyacı doğmuştur.
Adaletin tesisinde fedakarca çalışan avukat, hakim, savcı ve öğretim görevlilerimizin katkıları bu amacımızın gerçekleşmesini sağlayacaktır.
Adaletin hukuk kuraları içinde gerçekleşmesinin halkımıza sağlayacağı güven, milli birliğimiz ve varlığımızın teminatıdır.
Adli yılın milletimiz için hayırlı ve huzurlu, meslektaşlarımız için başarılı olmasını dilerim.

Toplantı yeri: Yıldız Teknik Üniversitesi, Rumeli Hisarı Sosyal Tesisleri,
Salih Bey Sokak, No:6 Sarıyer/İstanbul

İletişim için: Mahir Bozalan:
0212 289 29 50 - 0530 926 44 40
Gümüşhaneli Hukukçular Platformu
​(GÜHUP)
Başkanı
Av. Süleyman Aydın

Kaynak: Haber29.NET
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 03:47
Güneş 05:22
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:18
Yatsı 20:46