banner333

banner309

Gümüşhane Dernekleri Ne İş Yapar?

Evet , bu sorunun cevabını arıyoruz ama bir türlü bulamıyoruz.

Dernek 18.02.2013, 16:19 05.10.2013, 15:12
Gümüşhane Dernekleri Ne İş Yapar?
banner400

 Hep övünürüz, Türkiye’de  binlerce hemşehrimiz ,yüzlerce derneğimiz var diye?Var gerçekten.Ama bu dernekler ne iş yapar  bunu bir türlü çözemedik ve çözebileceğimizi de sanmıyoruz.


Neden mi?Gümüşhane ismini milyonlara tanıtan Gümüşhanespor’un , Gümüşhane Torul  Gençlik’in maçlarında bir Allah’ın kulunu maçlarda göremezsiniz.Tribünler bomboştur.Maç tv den verilir bakarız tribünlere parmakla sayılacak kadar taraftar vardır.İnanın her dernekten sadece başkanlar gelse tribünde boş yer kalmaz.Ama olmuyor işte olmuyor.

En son Pazar günü yaşanan olay ise Gümüşhane Derneklerinin bittiği , tabela derneği olmaktan öteye gidemediğini tescillemiştir.

İstanbul Süper Amatör ligde mücadele eden İstanbul Gümüşhanespor’un ligde düşme kalma maçı  olan Gülsuyu maçının Başıbüyük stadında maçı olduğu duyurularına rağmen tribünde Kağıthane ilçesinden giden 35-40 kişilik taraftar grubu ile aktif  dernek başkanlarından yalnızca 2 başkan vardı.

Maçın sonunda yaşanan taşlama olayında  bir çok Gümüşhaneli ölümden döndü.Burada Gümüşhaneliler sırf olaylar büyümesin diye karşılık vermedi.Verse idi daha büyük olaylar meydana gelebilirdi.Eğer , Gümüşhaneliler gerekli desteği verse  ve bu maça gelse idi hiç kimse Gümüşhanelilere bu hareketleri yapamazdı.

Ey Gümüşhane Dernekleri, artık tabela derneği olmayı bırakın, Gümüşhanenin yarıştığı her olayda aktif olarak Gümüşhanenin yanında olun!

Ayrıca , en basit bir olayda mesaj gönderen dernek başkanları keşke tüm ulusal basında yer alan bu alçakça saldırılar karşısında canını zor kurtaranlar için  bir GEÇMİŞ OLSUN mesajı yayınlasalardı.

 YAZIK GERÇEKTEN YAZIK….

                                                                İst.Gümüşhanespor Taraftar Platformu

Kaynak: Haber29.NET
Yorumlar (3)
Abdurrahman ŞAHİN 11 yıl önce
BİZ BU DURUMU YILLARCA SÖYLEDİK YAZDIK HER KÖYE BİR DERNEK HATTA İKİ DERNEİÇ BİR K YILLA BİR DEFA TOPLANMAZ YÜZ ÜYE VAR GENEL KURULDA ÇOĞUNLUK SAĞLANMAZ MİKROFONU ELE GEÇİRİNCE BOL NUTUK ÇEKİLİR AMA İCRAT YAPMAZ ÇOĞUNLUK GİBİDİR AMA HEP AZINLIKTIR HİÇ BİR YERDE AĞIRLIĞI YOKTUR VS YÖNETED DE DE İŞ YOK YÖNETİLEN DE İŞ YOK DURUM BU BİR FEDERASYONUMUZ VAR HİÇ BİR YERDE ADI YOK DERNEKLER VAR FAALİYET YOK DURUMUMUZ BU
Nazire Nalçacı 11 yıl önce
Çook üzüldüm ve kinlendim. Niye kurulur bu dernekler ? Hep söylüyorum, yazıyorum kale alan görmedim.
Gelin diyorlar hemşehriyiz bilmem ne, şunu yaparız bunu yaparız, aramızda hallederiz vs.
Birde başınıza bir olay gelince mazallah, bir de bakıyorsunuz ki selam sabah kesildi !!!
Benim kanım şu; Yanlışsam affet RABBİM bu arkadaşlar siyaset hazırlığı için bu işe soyunuyorlar başaranlar eyvallah, başaramayanlar bi daha ki bahara !!!
Arkadaşlar bari oraları bu işlere alet etmeyin de o zavallı coğrafyanın dertleri ile meşgul olun. Öyle medyada görünmek, vekillere yalakalıkla gemi yürümüyor..
Bırakın da hakkedenler yapsın..
Tekrar tekrar geçmiş olsun, elbette yalnıza herkez yüklenir..
MEHMET BALTA 11 yıl önce
GÜMÜŞHANENİN NE KADAR DERNEKGİ VARSA HEPSİ MENFAAT UGRUNA ÇALIŞAN KİŞİLER BUNLARIN COGUNU İSTANBUL DAKİ DERNEKLERDE GÖRÜYORUZ YOK ŞEKAV MIŞ YOK GÜMÜŞHANE VAKFIYMIŞ YOK GÜSİAD MIŞ ÖLÜNÜN DİRİNİN YANINDA YOKLAR AMA POF POFLAMAYA GELİNÇE ÖNDEN KOŞARLAR NERDE BELEDİYEDE ADAM VARSA ARKASINA ALIYOR KENDİ YAPIYORMUŞ GİBİ GÖRÜNÜYOR
2
az bulutlu
Namaz Vakti 05 Mayıs 2024
İmsak 03:30
Güneş 05:09
Öğle 12:24
İkindi 16:15
Akşam 19:28
Yatsı 21:01