banner333

banner309

Gümüş Vadisi Gönül Sofrasında Buluştu

Gümüşhane’nin 25 yıllık gönül hukuku oluşumlu kuruluşu Gümüş Vadisi Grubu üyeleri iftar programında Ümraniye’de bir araya geldi.

Dernek 31.05.2019, 02:28
Gümüş Vadisi Gönül Sofrasında Buluştu
banner400

Gümüş Vadisi Grubu Üyesi Gürsel Ezber’in ikramı İle yapılan iftar programına katılanlara teşekkür eden Gümüş Vadisi Grubu Başkanı Halit Şahin;” Gümüş Vadisi Grubu olarak  25 sene önce temeli atılan Gümüşhanemizin muhabbet, dostluk oluşumuyuz. Geleneksel hale getirdiğimiz İftar programı İle bir araya gelip kıymetli dostlarımızla hasbıhal ediyoruz. Bu sene programımız iki güzel tarihin arasına denk geldi. Dün İstanbul’un Fethi’nin 566.yılını kutladık, yarın gece inşallah Kadir Gecesini idrak edeceğiz. Bu güzelliklerin olduğu zaman diliminde rabbim birlikteliğimiz daim kılsın. Şimdiden Kadir gecemiz ve Ramazan bayramımız mübarek olsun. Bu seneki iftarımıza gelen dostlarımıza ve ikram sahibi Gürsel Ezber beye teşekkür ediyorum” dedi.

İkram sahibi Gürsel Ezber’de uzaktan yakından davetine icabet eden dostlarına teşekkür etti.

Konukların söz alıp hasbihal ettiği program çay muhabbeti ve çekilen fotolar ardından sona erdi.

Gümüş Vadisi Grubu iftar programına GÜSİAD Genel Başkanı Yüksel Yalçın, YTÜ İdari ve İktisadi Bilimler Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Kenan Aydın, ŞİDEF Genel Başkanı Serkan Kaya, Sultanbeyli Şöförler Odası Başkanı Sefa Polat, ŞİDEF Danışma Kurulu Başkanı Yüksel Hamzaoğlu, GÜSİAD Yönetim Kurulu Üyesi Yunus Akçay, Televizyon program yapımcısı Fehmi Atay ve Gümüş Vadisi Grubu üyeleri katıldı.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 16 Nisan 2024
İmsak 04:04
Güneş 05:35
Öğle 12:27
İkindi 16:10
Akşam 19:09
Yatsı 20:34