banner333

banner309

GÜBDER'den, Bekir Yıldız'a Ziyaret

Gümüşhaneli Bürokratlar Derneği (GÜBDER)'nden Bekir YILDIZ’a Tebrik Ziyaretinde bulundu

Dernek 28.04.2014, 20:37 28.04.2014, 20:42
GÜBDER'den, Bekir Yıldız'a Ziyaret
banner400

GÜBDER, Ankara Büyükşehir Belediyesi Grup Başkan Vekili seçilen Sincan Eski Belediye Başkanı Bekir YILDIZ’a tebrik ziyaretinde bulundu. Büyükşehir Belediye binasındaki makamında yapılan ziyaret oldukça samimi bir ortamda gerçekleşti. Ziyerettten duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan YILDIZ; GÜBDER yönetiminin ziyaretinden ziyadesiyle mutlu olduğunu ve bundan sonraki süreçte elinden gelen her türlü yardım ve desteği esirgemeyeceğini ifade etti. Başkan YILDIZ, geçen zaman içinde hayata dair gerçekten çok büyük tecrübeler yaşadığını, bir çok konuda kendi adına hem özel hem de siyasi hayatında bir çok yeni ufuklar ve kazanımlar elde ettiğini belirtti. Sincan Belediye Başkanlığını 1994 seçimlerinde kazandıklarında kendisinin 29 yaşında olduğunu, yani bu gün itibariyle çok genç denebilecek bir yaşta göreve geldiğini bu durumun bazı avantajların yanında dezavantajlarda doğurduğunu zaman içerisinde gördüğünü ve anladığını ifade etti.

GÜBDER Başkanı Erol TEKÇE yaptığı açıklamada; “Bekir YILDIZ’ın Sincan Belediye Başkanlığı dönemini yakından bildiğini ve  takip ettiğini, Belediyecilikte Bekir YILDIZ’ın bir efsane olduğunu,özelde Sincan ve genelde tüm Ankara ve hatta Türkiye’de hatırı sayılır bir yerinin olduğunu bildiğini, kendilerinin de uzun zamandan beri çok yakın bir dostluklarının olduğunu söyledi. Başkan TEKÇE; 28 şubat sürecinin mağdurları arsında Başbakanımız Recep Tayyip ERDOĞAN ile birlikte Bekir YILDIZ’ında  bulunduğunu, özgürlükler adına, demokrasi adına, mukaddesat adına çok ağır bedeller ödeyerek tarihin unutulmayacak şahsiyetleri arasında yer almıştır. Bu toprakların ve üzerinde yaşayan insanların Bekir YILDIZ’a vefa bir vefa borcu vardı ve bugün  geldiği nokta itibariyle kısmende olsa bunu ödeme yolunda bir adım atılmış olmasından memnuniyet duyduğunu ifade etti. İnşallah önümüzdeki dönemde hem belediyecilik adına hem genel siyaset adına Bekir YILDIZ’dan ve onun tecrübelerinden daha fazla faydalanılmak adına beklentilerinin olduğunu”  ifade etti.

Ziyarete, Erol TEKÇE, D.Şahin AYGÜN, Coşkun ÇİLDOĞAN, İsa YILMAZ, Emin YILDIZ, Yahya KARAKELLE, Seyfullah YILMAZ, Yusuf ARSLAN, Mukaddem KILIÇ, Servet YILDIRIM, Fatih KAZANCI, Hakime ZAL, Berrin AKINTÜRK, Selma KIRMAZ, Tuncay AYDIN ve Eylül ZAL katıldı.

Kaynak: Haber29.NET
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 06 Mayıs 2024
İmsak 03:28
Güneş 05:08
Öğle 12:24
İkindi 16:16
Akşam 19:30
Yatsı 21:03