banner333

banner309

GÜBDER’den 3 önemli isme önemli ziyaret

Ankara Gümüşhaneli Bürokratlar Derneği (GÜBDER) Gümüşhane’nin üç marka ismine anlamlı ziyaretlerde bulundu.

Dernek 01.10.2023, 11:12 02.10.2023, 09:59
GÜBDER’den 3 önemli isme önemli ziyaret
banner400

GÜBDER Başkanı Erol Tekçe ve yönetim kurulu üyeleri Gümüşhane’nin medarı iftiharı büyük devlet ve siyaset adamı Adalet ve Savunma Eski Bakanı M.Oltan Sungurlu, Diyanet İşleri Eski Başkanı ve Gümüşhane Eski Milletvekili Lütfi Doğan, Gümüşhane’nin başarılı bürokratlarından TCDD Genel Müdürü Hasan Pezük’ü ziyaret etti. 

İlk olarak Mahmut Oltan Sungurlu’yu Çankaya’daki çalışma ofisinde ziyaret eden heyet Lütfi Doğan’ı mütevelli heyeti başkanı olduğu Balgat İSİLAY Vakfında, TCDD Genel Müdürü Hasan Pezük’ü ise genel müdürlük makamında ziyaret etti.

Ziyaretler hakkında açıklama yapan GÜBDER Başkanı Erol Tekçe, Gümüşhane’nin siyasi tarihine ismini altın harflerle yazdırmış olan 2 güzide şahsiyeti ziyaret etmekten duydukları memnuniyeti ifade etti. 

Tekçe, “Sayın Bakanımız ve Hocamızın tecrübelerinden ve nasihatlerinden istifade edebilmek için bizleri onurlandıracağı ve hasret gidereceğimiz bir istişarî buluşma toplantısı yapmayı düşünüyoruz. Önümüzdeki haftalarda inşallah bu büyük buluşmanın onurunu TCDD Genel Müdürümüz, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığımız’ın başarılı bürokratlarından Hasan Pezük Beyefendi yapacak. Kıymetli Genel Müdürümüz nezaket gösterdiler. Bizleri aynı zamanda son zamanlarda TCDD’nin yapılan ve yapılması planlanan çalışmaları hakkında bilgilendirdiler. Genel Müdürümüzün verdiği bilgilerden mutlu olduk, gurur duyduk. Bu güzel çalışmaları yapan ekibin başı olarak kendilerini Gümüşhaneliler olarak destekliyor ve Genel Müdürümüzün her daim yanında ve emrinde olduğumuzu ifade etmek istiyoruz” dedi. 

TCDD Genel Müdürü Hasan Pezük ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, “Sayın Cumhurbaşkanımız ve Sayın Bakanımızın tensipleri, talimatları ve destekleri doğrultusunda Devlet Demir Yollarına altın çağını yaşatmayı ve bu alandaki yerlilik oranını da zirveye çıkarmayı hedefliyoruz. Sadece ülke sathında değil tüm dünyada bu alanda yaşanan gelişmeleri takip ediyoruz. Zaman zaman küresel projeleri de dikkate alarak makro ölçekli plan ve projeler yapıyoruz. Görevde olduğumuz sürece her Gümüşhaneli gibi bizlerde iş odaklı sıkı bir çalışma temposu içerisinde millet için memleket için elimizden geleni yapmaya gayret ediyoruz” diye konuştu. 


 

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 02 Mayıs 2024
İmsak 03:35
Güneş 05:13
Öğle 12:24
İkindi 16:14
Akşam 19:25
Yatsı 20:57