banner333

banner309

GÜBDER Erol Tekçe İle Devam Dedi

Gümüşhaneli Bürokratlar Derneği'nin 4. olağan genel kurulunda Erol Tekçe yeniden başkan seçildi.

Dernek 20.06.2021, 21:21 20.06.2021, 21:31
GÜBDER Erol Tekçe İle Devam Dedi
banner400

Başkan Erol Tekçe genel kurulda yaptığı konuşmasında;

Kıymetli Genel Kurul Üyelerimiz, Aziz hemşehrilerim, öncelikle bizlere yeni dönem için tekrar oy birliği ile görev tevdi etmenizden dolayı tüm ekibim adına teşekkür ediyorum. 
Kıymetli Kardeşlerim, GÜBDER den beklenti oldukça fazla, özellikle GGA dan yetişen gençlerimizin iş ve aş mücadelesinde gençlerimizin yanında olduk ve olmaya devam edeceğiz. En önemli konu bence bu istihdam konusu..  Bununla ilgili üst düzey bürokratlarımızdan oluşan bir istişare gurubumuz var. Ve bu guruptaki arkadaşlarımız gerçekten çok önemli bir misyonu üsleniyor. Bu güne kadar bu guruptakiç dayanışma ile bir çok insanımıza istihdam etme tayin/terfi ve sosyal yardımlaşma noktasında ciddi desteklerimiz oldu.. Gümüş Gelişim Akademisini Dr.Turan ŞİŞMAN Hocamızın refakatinde aynı zamanda bir düşünce  kuruluşu olması için çalışmalara başladık.,

Arkadaşlar, 
Bu Milletin Gümüşhanelilerin hasına  ihtiyacı var. Memleketin geleceğine şekil vermek için her alanda her sahada olmalıyız. Bunu zikretmeden geçemeyeceğim, Bir de -cek -cak lardan usandık. Şunu yapçaz bunu etçez.. Boş laflarla kimse kimseyi meşgul etmesin arkadaşlar..Yine Ankara çok önemli, hatta en önemli bir mücadele alanı, burada etkin olmalı etkili olmalıyız.

Bürokrasi de yerini alamayan bir ilin gelişimini gerçek anlamda gerçekleştirmesi ve sorunlarını dörtbaşı mamur bir şekilde çözebilmesi mümkün değildir.
Şunu tüm Gümüşhaneli hemşehrilerimin bilmesini isterim; özelde Gümüşhane’ye genelde ülkemize hizmet etme iddiasında bulunan tüm kuruluşlara ve fertlere 35 senedir Gümüşhanelilere bir çok alanda hizmet veren bir kardeşiniz olarak net bir mesajım var;  Lütfen sonuç odaklı çıktısı olan yani mahsulü olan bir faaliyetimiz yoksa boş kelamlarla milleti yormayalım, laf kalabalığı ile mügalata yapmayalım,
 bundan sonra bürokraside gelecek hedefi olmayan hiç bir STK yada siyasetçiyi ciddiye almayalım, meşru zeminde hizmette rekabet hayırlıdır, Ancak Gümüşhane adına kullanarak dünyalık peşinde koşan memleket bezirganlarına fırsat vermeyelim.   İlke odaklı yaşamak her şeyden daha kıymetlidir Ve helalle doymalı,  haramdan uzak olmalı. Bir duruş bir imajınız olmalı, Yoksa uzun süreli yaşama ve başarı şansı bulmakta zorlanırsınız.

Arkadaşlarım, 
Bu günkü genel kurulumuzda tüm üyelerimizin oybirliği ile tüzüğümüz ve ilkelerimiz gereği, şahsen üçünçü ve son dönemime girmiş oldum. Böylesi bir ilkeyi yani üç dönem kuralını  tüm STK larımıza önemle tavsiye ediyorum. Zira teknolojik ve sosoyolojik değişim hızı bize bunu zorunlu kılıyor.Bu alanlardaki mücadele 4x100 mt bayrak yarışı gibidir. Takdir edersinizki bütün yarışı tek sporcunun koşması akla ziyan bir iştir.. Lütfen yeni dönemdeki arkadaşlarımız üzerine aldıkları bu büyük sorumlulukları yerine getirmekte yeterli itinayı göstersinler..Bu her arkadaşımın üzerine bir vebaldir.

GÜBDER, Gümüşhane’nin emsali olmayan yegane markası, çok büyük sorumlulukları var. Burası Erol’un Kemal’in veya şunun bunun babasının malı değil Gümüşhane’nin tamamının güzide bir kuruluşudur. Sizden en büyük beklentim bizi BİZLE başbaşa bırakmayın. Bizi tüm üyelerimiz ve hemşehrilerimiz sorgulasın lütfen. Tüm üyeler yönetimi, tüm yönetim başkanlık divanını, tüm başkanlık divanı Başkanı boş bırakmasın sürekli sorgulasın.. Bu vesileyle yeni dönemde sorumluluk alan tüm ekibimize başarılar diliyorum. Allah hepimizin yâr ve yardımcısı olsun..

Kıymetli Hazirun,
Aziz Gümüşhaneliler, Bu gün gerçekleştirmiş olduğumuz,  IV. Olağan Genel Kurul kararlarımızın hayırlara vesile olmasını diliyor, katılan siz saygıdeğer tüm üyeler ve misafir olarak gelen kardeşlerimize teşekkürlerimi sunuyorum. Bu duygu ve düşüncelerle hepinizi Allah’a emanet ediyorum. Sağolun var olun..

GÜBDER'de yeni yönetim şöyle;


Yönetim Kurulu 

Erol TEKÇE
Adnan YILMAZ
Mehmet Kemal NALÇACI
Seyfullah YILMAZ
Selma KIRMAZ
Aşkın TOYGUN
Mukaddem KILIÇ
Fazlı TAŞKIN
Aynur ŞANLITÜRK
Emin YILDIZ
Selahattin KURT
İsmet CEBECİ
Tamer TURHAN
Baki Turan TUNCEL
Bedir AKDENİZ
Sabri BALABAN
Yavuz KARA
Hakime ZAL
Tuncay AYDIN
Mustafa ÖZTÜRK
Musa CANLI
Engin KOCAGÖZ

Denetim Kurulu

1-Aslan KILIÇ
2-Coşkun ÇİLDOĞAN
3-İsa YILMAZ 
4- Birol KARA
5- ErdalKARAKULLUKÇU
6-Engin KARA

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 03:45
Güneş 05:21
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:19
Yatsı 20:48