banner333

banner309

GİAD 7.olağan kongresini gerçekleştirdi

Ankara Gümüşhaneli İşadamları ve Girişimcileri Derneği (GİAD) 7. Olağan Genel Kurulunu gerçekleştirdi. Tek listeli kongrede mevcut başkan Erdal Kurt yeniden başkanlığa seçildi.

Dernek 21.06.2021, 09:33 23.06.2021, 12:51
GİAD 7.olağan kongresini gerçekleştirdi
banner400

Ankara Nazım Hikmet Kültür Merkezinde gerçekleştirilen genel kurul pandemi kurallarına uygun olarak gerçekleştirildi.
 

Genel kurulda Ankara’da GÜDEF -GİAD- GÜBDER dernekleriyle birlikte yapılması planlanan Gümüşhane Evi ile ilgili çalışmaların tamamlanması, Gümüşhaneli mimarlar, avukatlar, mali müşavirler, ve emlakçılar ile ilgili platformların kurulması ve faaliyetlere başlaması, GÜSİAD öncülüğünde oluşturulacak olan Turizm Çalıştayı’na her türlü desteğin verilmesi,ilgili programın koordineli bir şekilde GİAD’ın da katılımıyla gerçekleştirilmesi, GİAD öncülüğünde Tarıma Dayalı Organize Sanayi Bölgesi çalıştayı için gerekli hazırlıkların süratle yapılıp, gerekli teknik ve teorik verilerin olgunlaştırılması ve destekleyici kamusal- özel faaliyetlerin sağlanması, Gölova/Şiran/ İkisu yolu platformu kurulması için gerekli temaslarını sağlanması için hazırlıklara hız verilmesi ile Sivas/Şiran/Torul /Trabzon Tersun Dağı Tüneli konusunda kamu ve özel kuruluşlarla temaslarda bulunmak, bu konularda eksikliği hissedilebilen lobi çalışmalarının hazırlık ve stratejilerinin oluşturulması konularını içeren çalışma programlarının okunmasından sonra gündemdeki diğer maddeler okunup oylanarak kabul edildi.

Gündemin seçim maddesinde yer alan yönetim, denetim ve yüksek istişare kurullarının seçimi konusunda oluşturulan aday listeleri oybirliği ile kabul edildi.

GİAD Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Kurt, yaptığı konuşmada, genel kurulun gündeme olan teveccühüne teşekkür ederek pandemi nedeniyle arzu ettikleri ölçüde faaliyette bulunmamaktan üzüntü duyduklarını ancak yine de zaman ve sağlık koşullarının uygun olduğu ölçüde etkinliklerde bulunduklarını belirterek “Bize, farklı vesilelerle zaman zaman uzak kaldığımız dostlarımızla kucaklaşma imkanını veren genel kurulumuza katılan üyelerimize, tüm dostlarımıza, hemşehrilerimize teşekkür ediyoruz” dedi.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 03:47
Güneş 05:22
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:18
Yatsı 20:46