banner333

banner309

GİYAD’da Erdal Çiçek Dönemi

İstanbul Küçükçekmece’de faaliyet gösteren Gümüşhane İktisadi Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği( GİYAD) 5.Olağan Genel Kurulu’nda yeni Başkan Erdal Çiçek oldu.

Dernek 30.04.2018, 01:20 30.04.2018, 08:39
GİYAD’da Erdal Çiçek Dönemi
banner400

Dernek merkezinde gerçekleşen kongrenin açılışını GİYAD Başkan vekili Murat Kaya yaptı. Divan başkanı YTÜ İdari bilimler fakültesi dekanı Prof.Dr. Kenan Aydın, Divan Başkan yardımcısı GÜSİAD Başkanı Yüksel Yalçın, Katip üyeler ise Eşref Bitlis Kız Meslek Lisesi Müdürü Kemal Ulutaş ve Bağcılar Belediyesi Strateji Geliştirme Müdürlüğü Şefi Timur Şahin oldu.

Faaliyet raporunu kitapçık bastırarak GİYAD yönetim kurulu üyesi Necmettin Mutlu okudu. Mali rapor ve tahmini bütçe Başkan vekili Murat Kaya tarafından okundu. Denetim raporuna Denetleme Kurulu Başkanı Yavuz Ulutaş tarafından okundu. Okunan Faaliyet raporu, Mali rapor, tahmini bütçe ve Denetim raporu üyeler tarafından ibra edildi.

Mevcut Başkan Serkan Kaya’nın aday olmadığı tek adayla yapılan kongrede Erdal Çiçek GİYAD’ın 4.Başkanı oldu. Kongreye katılanlara teşekkür eden  Başkan Serkan Kaya ;”GİYAD’a kurulduğu günden bu yana hizmet ettik. Son 4.5 yıl başkanlığını yaptık. Bu kuruma hizmet etmekten ve neferi olmaktan gurur duyuyorum. Bugün en büyük Sevinçlerimden biriside tek aday İle kongreyi yapmamız oldu. Yönetim kurulundaki arkadaşlarımla güzel faaliyetler yapmaya gayret gösterdik. Yönetimdeki arkadşlarıma teşekkür ediyorum. Oluşan güzelliklerin en büyük payı hata ve kusurları görmemek ve duymamak oldu. GİYAD’ı tüm Türkiye’ye tanıtmak İçin hep açılım yaptık. İnşallah Erdal Başkanda bu çizgiyi en iyi şekilde koruyup yürütecektir. Kendiside dernek kurulduğundan beri içinde hizmet etmektedir. Kurucular kuruluna, kurucu onursal başkanımız Yüksel Yalçın’a, eski Başkanımız Tuncay Orakçı ve bu zamana kadar yöneticilik yapmış dernek için katkı sağlamış tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Ben tüm hemşerilerimize hakkımı helal ediyorum, sizlerde hakkınızı helal edin. Yeni Başkan ve yönetime canı Gönül’den başarılar dilerim” dedi. 

GİYAD’ın çiçeği burnunda başkanı Erdal Çiçek;” Kongreye katılan tüm hemşerilerimize ve divana  teşekkür ederim. GİYAD kurulduğu günden bu yana içersindeyim. Farklı kademelerde hizmet ettim. Bugün  Serkan Başkan’dan bayrağı devraldık. İnşallah kaldığımız yerden tüm hemşerilerimizi kucaklayarak Başkan olarak hizmete devam edeceğiz. Derneğimize kuruculardan eski başkanlara hizmet etmiş tüm hemşerilerimize teşekkür ederim. Yeni dönem hepimize hayırlı olsun” dedi.

Dilek temennilerde Necmettin Eryılmaz, Yüksel Kaya, Turan Dereli söz aldı.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 03:58
Güneş 05:31
Öğle 12:26
İkindi 16:11
Akşam 19:12
Yatsı 20:38