banner333

banner309

GİYAD Danışma Kurulu Buluştu

İstanbul Küçükçekmece’de faaliyet gösteren Gümüşhane İktisadi Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (GİYAD) Danışma kurulu üyeleri kahvaltıda buluştu.

Dernek 02.02.2020, 21:09
GİYAD Danışma Kurulu Buluştu
banner400

Sarıhan Restorant’da Programın açılışını yapan GİYAD Başkan Yardımcısı Harun Gülap;” 2020 yılı danışma kurulu toplantımıza hoşgeldiniz. Sizlerden aldığımız güç ve fikirler bizim için çok önem arzetmektedir. 2018-2019 faaliyetlerimizi gerçekleştirdik. Sizlerin önerileri ile 2020 takvimimizi belirlemek istiyoruz. Katılımınız için teşekkür ederim” dedi.

GİYAD Başkanı Erdal Çiçek;” Kurulduğu günden beri neferi olduğum GİYAD’a bugün Başkan olarak hizmet ediyoruz. Yönetimdeki arkadaşlarımız ile sizin fikirlerinizi önemsiyoruz. 13 yıllık birlikteliğimiz biribirimize verdiğimiz değerin göstergesidir. Biz hep beraber büyük bir aileyiz. Katılımınızdan ötürü sizlere ve ikram sahibi GİYAD Danışma Kurulu Başkanımız Ramazan Kahveci abimize teşekkür ederim” dedi.

GİYAD Danışma Kurulu Başkanı Ramazan Kahveci;” Ayrılıkta azap, birlikte rahmet vardır. GİYAD ortaya koyduğu birliktelikle çalışmalar ile takdiri haketmektedir. Her üyesinin düğününe, cenazesine ayrımsız aynı ilgiyi göstermesi, yaptığı faaliyetler, hemşerilerini onure etmesi çok güzel çalışmalardır. Erdal Çiçek Başkan ve yönetim kurulunu bugünkü güzel program ve faaliyetleri için tebrik ederim” dedi.

GİYAD Kurucu ve Onursal Başkanı Yüksel Yalçın;”2007 tarihinde kurucusu , 5 yıl başkanlığını yaptığım ve aynı zamanda Onursal Başkanı olduğum GİYAD,  kuruluş ilkeleri doğrultusunda çok kıymetli kardeşim Erdal Çiçek başkan ve güçlü yönetimi ile emin adımlarla yolunda ilerliyor. 
Yediden yetmişine herkesi kucaklayan,  eğitiminden sağlığa, spor ve gençlik kollarına, sağlık ve kültürel etkinliklerinden üyelerinin acı tatlı günlerinin paylaşımına, Gümüşhane’den pestil köme başta olmak üzere, yerel ürünlerin tedariğiniden herfene kültür gecelerine,  kısacası her etkinliği ile Gümüşhane’mizin parlayan yıldızı olarak yoluna devam ediyor. 
...
Bugünlü toplantımızda, derneğimize daha büyük bir yer alma konusundaki danışma kurulu kararımızın takipçisi olacağız. Bunun yanında, Kent konseyi üyeliği, deprem konusunda bilinçlendirme seminerleri, Gümüşhanede ve İstanbulda “Giyad Fidanlığı” oluşturma, Aydın Üniversitesi ile işbirliği programı başta olmak üzere danışma kurulumuzun Yönetim kuruluna tavsiyelerini paylaştık. 
Kurucular kurulu, geçmiş dönem Başkan ve yönetim kurulu üyeleri, halihazırda Yönetim ve Danışma Kurulları,   kısacası büyük GİYAD  ailesinin  verdikleri emeklerden ve gösterdikleri gayretlerden dolayı, yerelde sosyal itibarını güçlü kılan herkese minnettarız. 
Yerelin gelişimi güçlü STK lar  ile mümkün olur. Bu doğrultuda,  var gücümüzle çalışmaya andımız var. İyi ki varsın GİYAD . 
Var olsun memleket sevdalı, güzel şehrimin altın kalpli insanları .. 
Varolsun GİYAD” dedi.

Tüm danışma kurulu üyelerinin söz aldığı program yapılan istişare ve çekilen hatıra fotoğrafları ile son buldu.

GİYAD Danışma Kurulu toplantısına; GİYAD Onursal Başkanı ve GÜSİAD Başkanı Yüksel Yalçın, Ak Parti Küçükçekmece ilçe Başkanı Mustafa Korkut, GÜMÜP Onursal başkanı Yüksel Hamzaoğlu, ŞİDEF Genel Başkanı Serkan Kaya, GİYAD Danışma Kurulu Başkanı ve ŞEKAV Genel Sekreteri Ramazan Kahveci, Eşref Bitlis Lisesi Müdürü Kemal Ulutaş,  Çekmece Nükleer Araştırma Merkezi şube müdürü Dr.Bektaş Karakelle, Gündüzler Yapı yönetim kurulu başkanı Murat Gündüz, İskender Otomotiv sahibi İskender Harmancı, Sürat Kargo Avcılar acente sahibi Murat Kaya, Flyn Çanta sahibi Muzaffer Yalçın, Emekli öğretmen Yavuz Ulutaş, Efe İnşaat sahibi Adnan Efe, Hakan Elektrik sahibi Hakan Gülap, Yüksel Kaya, Oktay Dede, Adem Dede, Vedat Yalçın, İdris Dereli, Turan Dereli ve Gümüşhane’den Mustafa Çiçek katıldı.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 24 Nisan 2024
İmsak 03:49
Güneş 05:23
Öğle 12:25
İkindi 16:12
Akşam 19:17
Yatsı 20:45