banner333

banner309

GİAD, Erdal Kurt İle Devam Dedi

Ankara’da faaliyet gösteren Gümüşhaneli İş Adamları ve Girişimcileri Derneği (GİAD) 6.Olağan Genel kurulunda başkan Erdal Kurt güven tazeledi.

Dernek 23.04.2019, 19:46 23.04.2019, 22:38
GİAD, Erdal Kurt İle Devam Dedi
banner400

 6. Olağan Genel  Kurulu Ankara  Ticaret Odası Meclis  Salonunda, üyelerin ve misafirlerin yoğun katılımıyla gerçekleşti.

Genel Kurula ;Bakanımız Mahmut Oltan Sungurlu, Eskişehir Milletvekili Nurullah Sazak, eski vekillerimizden Prof. Dr. Kemalettin Aydın, Yemahalle Belediye Başkan Yardımcısı Erhan Aras ,Güsiad Başkanı Yüksel Yalçın, Şidef Başkanı Serkan Kaya, Gümüşhane Ticaret  Odası Başkanı İsmail Akçay, Kelkit  Ticaret Odası Başkanı Mustafa  Servet Daltaban, İmkon Başkanı Tahir Tellioğlu, Güdef  Başkanı Hamdi Arslan, Mutlu Gürler, Türker Yeniçeri, meclis üyeleri çok sayıda Gümüşhane ve misafir stk başkanları ve yönetim kurulu üyeleri, Cumhurbaşkanlığı yerel yönetimler kurulu üyesi Tuna Koç katılmıştır.

Gündem gereği, Divan oluşumundan sonra GİAD’ın son iki yıllık faaliyetlerini içeren görsel sunum slaytlar eşliğinde katılımcıların bilgilerine sunuldu.

GİAD  Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Kurt; GİAD  çalışmaları, hizmet performansının değerlendirilmesi,kısa, orta ve uzun dönem plan ve projelerinin yanı sıra,hedeflenen ve  gerçekleşmesi arzu edilen düşünceler içinoluşturulan platfomların, üyelerin katkılarıyla güçlü olabileceğini, bu ruha esas teşkil edecek Gümüşhanelilik duygusunu muhafaza etmenin önemini vurgulayan açılış konuşmasını yaptı.

Toplantı ATO  Başkanvekili H. İbarahim Yılmaz  GÜSİAD Başkanı  Yüksel Yalçın,Gümüşhane Ticaret Odası Başkanı İsmail Akçay, İMKON Başkanı  Tahir Tellioğlu,Gümüşhane eski milletvekil  Kemalettin Aydın ve Eskişehir Milletvekili Nurullah Sazak’ın, GİAD ‘ın varlığı, hizmetleri, gücü ve etkinliğine vurgu yapan konuşmalarıyla devam etti.

Son olarak söz alan Adalet ve Milli Savunma eski Bakanı Mahmut Oltan Sungurlu,GİAD‘ın başarıları çalışmalarını taktir ve övgüyle karşıladığını, izlediğini ifade ettikten sonra, kendine has  veciz bir ifadeyle  tamamladı:’’Birbirinizi sevin, birbirinizi övün!’’

Gündemin ‘’ seçim ‘’ maddesine geçildiğinde, divan başkanlığına ulaşan başka  bir önerge bulunmadığı ifade edilerek Erdal  Kurt’un  sunduğu Yönetim,Denetim ve İstişare  Kurularına ait lista Genel  Kurulun oylarına sunularak  kabul edildi.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 03:45
Güneş 05:21
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:19
Yatsı 20:48