banner333

banner309

GGA Hasan Fehmi Ezber’i konuk etti

 Gümüş Gelişim Akademisi'nin (GGA) 'Gençlerle Başbaşa Programı'nın bu dönemki son misafiri Sayıştay Üyesi Hasan Fehmi Ezber oldu.

Dernek 21.04.2019, 22:19 22.04.2019, 12:41
GGA Hasan Fehmi Ezber’i konuk etti
banner400

 Gümüş Gelişim Akademisi'nin (GGA) 'Gençlerle Başbaşa Programı'nın bu dönemki son misafiri Sayıştay Üyesi Hasan Fehmi Ezber oldu.

GGA gençleri ile oldukça kapsamlı bir sohbet gerçekleştiren Gümüşhane’nin yetiştirdiği bürokratlardan olan Fehmi Ezber, Gümüşhane’deki okul çağlarından üniversite yılllarına kadar geçirdiği zamandan aldığı dersleri ve bu anlamda başarıya giden yolun izini sürdü sohbetinde. 

Gençlerin ne olursa olsun özellikle üniversite yıllarındaki arkadaşlıklarını hayatın ilerleyen döneminde de muhafaza etmelerinin çok önemli olduğunu, hangi görüş ve düşüncede olursa olsun bunun bir zenginlik olduğunu vurgulayan Ezber, konuşmasında kimseyi ötekileştirmeden her alanda koşturmaya ve hayat yarışında çok çalışmanın çok öğrenmenin önemini bilmek gerektiğini ve hayat yarışında başarının bazen bütün farkı ile elde edildiğini bu yüzden çok yönlü ve faydalı bilgilerle donanımlarını artırmalarını gençlere tavsiye etti. 

Ezber, GGA’nın Ankara’da çok özel ve güzel bir misyon üstlendiğini Erol Tekçe ve arkadaşlarının yıllardır çok hayırlı işler yaptığına kendisinin de şahitlik ettiğini ve herdaim desteklerinin tam olduğunu, gençlerin gelecekleri için bu kapıdan çok önemli kazanç elde ettiklerine ve edeceklerine inandığını ifade etti. 

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 19 Mart 2024
İmsak 04:56
Güneş 06:20
Öğle 12:35
İkindi 15:58
Akşam 18:40
Yatsı 19:59