banner333

banner309

Feramuz Üstün'den Ankara GÜDEF’e Ziyaret

Gümüşhane Milletvekili Feramuz Üstün, Ankara Gümüşhane Dernekler Federasyonu’nu (GÜDEF) ziyaret etti.

Dernek 27.12.2014, 20:47 27.12.2014, 20:50
Feramuz Üstün'den Ankara GÜDEF’e Ziyaret
banner400

Milletvekili Üstün Bursa’dan gelen misafirleri ile GÜDEF binasında mini bir toplantı yaptı. Toplantının gündeminde 26 Şubat-1 Mart tarihleri arasında yapılacak olan Gümüşhane Tanıtım Günleri vardı.

Dördüncüsü düzenlenecek olan Gümüşhane Tanıtım Günleri için çalışmalar hızla devam etmekte diyen Üstün, “Federasyonumuz her zaman olduğu gibi bu yılda ilimizin tanıtımını başarıyla sonuçlandıracağına eminiz. Aylar öncesinden başlayan çalışmalar şüphesiz büyük fedekarlık istemektedir. Bu çalışmalarda Başkanımız Hamdi Arslan bizlerle sürekli istişare içinde olarak değerlendirmelerde bulunuyor. Bu yıl tanıtım günlerimizde birçok sürpriz olacağı, gibi Ankara’da yapılan tanıtım günleri içerisinde parmakla gösterilecek bir tanıtım organizasyonu olacağı umudundayım.” Dedi.

ARSLAN: GÜMÜŞHANE TANITIM GÜNLERİ BU YIL ÇOK FARKLI OLACAK

GÜDEF Genel Başkanı Hamdi Arslan “ Daha öncede belirttiğim gibi Milletvekilimiz Feramuz Üstün, bundan önce yaptığımız tüm tanıtım günlerinde bizden desteğini esirgemedi. Gümüşhane’yi tanıttığımız tanıtım günlerinde maddi anlamda ki sıkıntılarımızı ve özellikle kurumlarda ki sponsor arayışlarımızda bize çok katkısı oldu. Bu yıl yapacağımız tanıtım günlerinde de yine aynı desteği vermeye devam ediyor.

Bu yıl Ankara’da yapılan tanıtım günleri içerisinde Gümüşhane’nin bir farklılığı olması gerektiğini düşünüyoruz. Bu yüzden bu sene fazla mesai harcayarak sürpriz yenilikler planlıyoruz. Bu anlamda Milletvekilimiz Feramuz Üstün ile sürekli istişare içindeyiz. İlimizin her konuda yatırımlarını takip eden, Gümüşhane için dur durak bilmeden çalışan Milletvekilimiz Feramuz Üstün, bu yoğun gündemi arasında bizlere vakit ayırarak turizm anlamında düzenlediğimiz ve yöresel ürünlerimizi tanıttığımız tanıtım günlerinde de aynı hassasiyetle destek olmaya devam ediyor.”

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 18 Mayıs 2024
İmsak 03:09
Güneş 04:56
Öğle 12:24
İkindi 16:19
Akşam 19:41
Yatsı 21:20