banner333

banner309

Kemalettin Aydın, Gümüşhane'de muhtarlarla bir araya geldi.

Cuma günü itibariyle Gümüşhane programına başlayan AK Parti Gümüşhane Milletvekili ve AR-GE Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Kemalettin Aydın, Gümüşhane'de muhtarlarla bir araya geldi. Aydın, muhtarlarla kahvaltıda buluştu ve Gümüşhaneli muhtarların sorunlarını dinledi.

Gümüşhane 27.12.2014, 20:56 27.12.2014, 20:59
Kemalettin Aydın, Gümüşhane'de muhtarlarla bir araya  geldi.
banner400
 Milletvekili Aydın; Arduç Köyü Muhtarı Davut Günay, Sarıçiçek Köyü Muhtarı Ramiz Şener, Demirören Köyü Muhtarı Ekrem Hayal, Akhisar Köyü Muhtarı Mehmet İslamoğlu, Süngübayır Köyü Muhtarı Nizam Söğüt, Akpınar Köyü Muhtarı Eyüp Aydın, Yayladere Köyü Muhtarı İsrafil Yıldız, Ballıca Köyü Muhtarı Fatih Kuş'la bir araya geldi.
Aydın'a ziyaret sırasında İl Yöneticilerimizden Ali Tunç, Musa Ateş, Şephane Köyü Muhtarı ve Köylere Hizmet Götürme  Encümeni Mustafa Gürbüz ile Gümrük ve Ticaret Bakanı Nurettin Canikli'nin Danışmanı Yusuf Özgün de eşlik etti.

Aydın, Cuma namazının ardından Gümüşhaneli hemşehrilerini ziyaret etti ve sokakta vatandaşla sohbet etti, hemşehrilerinin sorunlarını dinledi.Aydın, daha sonra Çevre maden araştırma derneği (ÇEMAD) derneği açılışına katıldı. Aydın'a açılışta Gümüşhane Valisi Yücel Yavuz ve Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan çimen de eşlik etti.

Milletvekili Aydın, Gümüşhane merkez Süleymaniye mahallesinde Yenilenebilir enerjiyle yönetilen köy evleri açılış ve tanıtımına da katıldı... Buradaki programının ardından Gümüşhane Devlet Hastanesini ve hastanede hastaları ziyaret eden Aydın, Hastane ziyaretinin ardından Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı il Müdürlüğü binası inşaat alanını giderek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Tarım İl Müdürlüğümüzün Düzenlemiş olduğu geleneksel Gümüşhane Pestil ve Kömesinin Üretim ve Yönetimlerinin ve kalite Parametlerinin İncelenmesi toplantısına da katılan Aydın, burada bir de konuşma yaptı.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 27 Temmuz 2024
İmsak 03:22
Güneş 05:08
Öğle 12:34
İkindi 16:28
Akşam 19:49
Yatsı 21:27