banner333

banner309

Eskişehirdeki Gümüşhaneliler Derneği üyeleri iftar yemeğinde birlikte oruç açtılar.

Eskişehirdeki Gümüşhaneliler Derneği üyeleri,Tepebaşı Belediyesi’nin katkılarıyla verilen iftar yemeğinde birlikte oruç açtılar.

Dernek 10.04.2023, 08:27
Eskişehirdeki Gümüşhaneliler Derneği üyeleri iftar yemeğinde birlikte oruç açtılar.
banner400

Eskişehirdeki Gümüşhaneliler Derneği üyeleri,Tepebaşı Belediyesi’nin katkılarıyla verilen iftar yemeğinde birlikte oruç açtılar.

İftar yemeğine Eskişehir milletvekilleri Utku Çakırözer,Jale Nur Süllü, Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç,Meclis üyeleri, Dernek Başkanı İrfan Ataman,Yönetim Kurulu Üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı.

Eskişehirdeki Gümüşhaneliler Derneği Başkanı İrfan Ataman yaptığı konuşmada özetle şunları söyledi:"Bugün geleneksel hale getirdiğimiz iftar yemeğinde sizlerle birlikte olmaktan çok mutluyuz. Tepebaş Belediye Başkanı Ahmet Ataç Beye ve ekibine huzurlarınızda yönetim kurulumuz ve üyelerimiz adına şükranlarımı sunuyorum. Bugün burada Anadolumuzun iki kadim şehri Gümüşhane ve Eskişehir'in dostluğunu ve kardeşliğini iftar soframızda görüyorum. Yunus Emre'nin kenti sevginin ve saygının üst düzeyde yaşandığı Eskişehirimiz'de bundan sonra hep birlikte faaliyetlerimize devam edeceğiz. Katılımınızdan dolayı her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyor,yaklaşan kadir gecenizi, sonrasında ki ramazan bayramınızı şimdiden kutluyorum." dedi.

Daha sonra kürsüye gelen Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç Gümüşhaneli hemşehrilerimizle birlikte oruç açmaktan aynı sofrada bir arada bulunmaktan mutlu olduğunu ifade ederek “Malumunuz bu ramazan ayımız buruk geçiyor. Büyük bir felaket yaşadık. Deprem bölgesine ilk gidip sıcak yemek dağıtan bir belediyeyiz. O kardeşlerimize tekrar geçmiş olsun hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet diliyorum. Yarın sabah Hatay’a gidiyorum. Aldığımız haberlere göre sahur’da hep çorba ikramı yapılan ancak kahvaltı yapmayı unutan depremzede kardeşlerimizle ilgili bilgiler aldık. Belediye olarak sahurda o kardeşlerimize kahvaltı ikram edeceğiz. Deprem bölgesi hep aklımızda. Hala ekiplerimiz orada sıcak yemek ikram ediyorlar. Allah ülkemize böyle bir felaket daha göstermesin. Ramazan ayınızı tebrik ediyorum. Gümüşhaneliler Derneği Eskişehir’de sosyal faaliyetlerde başarılı işler yapan bir derneğimiz. Bizde imkanlar ölçüsünde Sivil toplum Kuruluşlarına destek olmaya çalışıyoruz.”dedi.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 03:58
Güneş 05:31
Öğle 12:26
İkindi 16:11
Akşam 19:12
Yatsı 20:38