banner333

banner309

Ensar Vakfı ve ŞİDEF’den, Şiran’a Gönül Köprüsü

Ensar Vakfı Ataşehir şubesi katkıları ve Şiran Dernekler Federasyonu (ŞİDEF) girişimiyle Şiran 15 Temmuz Yatılı Bölge Okulu (YİBO) öğrencilerine bot , kaban , spor malzemeleri ve kitaplar hediye edilmek üzere teslim alındı.

Dernek 15.01.2019, 22:32 15.01.2019, 22:37
Ensar Vakfı ve ŞİDEF’den, Şiran’a Gönül Köprüsü
banner400

Ensar Vakfı Ataşehir Şubesi başkanı Mükail Bektaş ile yapılan görüşmeler sonrası Şiran 15 Temmuz YİBO’daki öğrencilere hediye edilmek üzere Bot,kaban, spor Malzemeleri ve Kitaplar  ŞİDEF Yönetim Kurulu üyeleri tarafından Şiran’a gönderilmek üzere  Ensar Vakfı Ataşehir şubesinden teslim alındı.

Şiran’daki öğrencilere gönderilecek Hediyeler İçin Ensar Vakfı Ataşehir şube başkanı Mükail Bektaş ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür eden ŞİDEF Genel Başkan Vekili Yaser Sarı;” Yapılan girişimler sonrası Şiran 15 Temmuz YİBO daki öğrencilerimize kışlık bot, kaban, spor malzemeleri ve kitapların temin edilmesini sağladık. Bu hediyeleşmede katkısı olan başta Ensar vakfı Ataşehir şube başkanı Mükail Bektaş, ŞİDEF Yönetim Kurulu üyemiz Hüseyin Onur olmak üzere herkese teşekkür ederim. Bizler Şiranımıza birşeyler yaptıkça mutlu oluyoruz. Dün Yeşilbük Belediyesine İBB’den minibüs temin edilmesine katkı sağlamışdık. O minibüsün ilk güzel hizmeti bugün aldığımız hediyeleri Şiran’a götürmesi olacaktır. Bu çifte güzellik bizleri çok mutlu etmiştir. Hediyeleri teslim almaya gelen ŞİDEF Yönetim Kurulu Üyesi arkadaşlarımıza ayrıca teşekkür ederim” dedi.

Alınan hediyeler Şiran’a gönderilmek üzere Yeşilbük Belediyesine tahsis edilen minibüse yüklendi.

Ensar vakfı’ndan hediyelerin teslim alınmasında ayrıca ŞİDEF Genel Başkan Yardımcıları Birol Boz, Binali Çubukçu, Zeki Kaya, Selim Demir, Tahsin Çelik, Şefik Garip ve Hüseyin Onur hazır bulundu.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 16 Nisan 2024
İmsak 04:04
Güneş 05:35
Öğle 12:27
İkindi 16:10
Akşam 19:09
Yatsı 20:34