banner333

banner309

Başhekim Atay Veda Etti

Gümüşhane Devlet Hastanesinde 2 yıldır Başhekim olarak görev yapan Op. Dr. Arif Atay, İzmir’e tayin oldu. Atay için veda programı düzenlendi.

Sağlık 16.01.2019, 12:23 16.01.2019, 15:00
Başhekim Atay Veda Etti
banner400

Gümüşhane Devlet Hastanesinde 2 yıldır Başhekim olarak görev yapan Op. Dr. Arif Atay, İzmir’e tayin oldu. Atay için veda programı düzenlendi.

Gümüşhane Sağlık Müdürlüğü tarafından Keyvenim Restoranda düzenlenen programa İl Sağlık Müdürü Dr. Engin Pehlivan, Sağlık Hizmetleri Başkanı Op. Dr. Cemalettin Atalay, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Dt. Yunus Yalçın, Başkan Yardımcıları Dr. Selma Kaynak, Nadim Ülker, Hakan Çimen, Hastanelerin Başhekimleri, Başhekim Yardımcıları, İdari Mali ve Sağlık Hizmetleri Müdürleri ile Müdür Yardımcıları, Kurum Uzmanları ve Birim Sorumluları ile çalışanlar katıldı.

Programda konuşmasına 2018 Yılında Sağlık Hizmetlerinin değerlendirmesini yaparak başlayan İl Sağlık Müdürü Dr. Engin Pehlivan, “Kendisiyle çok uyumlu çalıştığımız Başhekimimiz Op. Dr. Arif Atay Hocamıza Gümüşhane Devlet Hastanemize yapmış olduğu katkı ve yürüttüğü güzel çalışmalardan dolayı teşekkür ediyor, yeni görevinde başarılar diliyorum” dedi.

Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Dt. Yunus Yalçın da “Çalışkanlığı ve her insana dokunan yapısıyla takdir toplayan Değerli Başhekimimize Hastanemize katkılarından dolayı teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Gümüşhane Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcılarından Dr. Ertuğrul Kaya da “Birlikte çalışmaktan onur duyduğum Arif Hocama yeni hayatında başarılar diliyorum” dedi.

Duygu yoğunluğu içinde olduğunu belirten Başhekim Atay ise “Bütün Yöneticilerimize görevim süresince verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ediyor, güzel Gümüşhane ve siz değerli çalışanlarımıza Allaha ısmarladık diyorum” sözleriyle veda etti.

Yapılan konuşmaların ardından Başhekim Atay’a İl Sağlık Müdürü Dr. Engin Pehlivan tarafından plaket ve Teşekkür Belgesi verildi. Yine Devlet Hastanesi adına Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Çiğdem Yaşar Ataman da bir hediye takdim etti.

Program kahvaltı ve hatıra fotoğrafı çekilmesiyle sona erdi.

Kaynak: www.gumushane.gen.tr
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 03:58
Güneş 05:31
Öğle 12:26
İkindi 16:11
Akşam 19:12
Yatsı 20:38