banner333

banner309

Aytekin Günel, İstanbul GÜDEF Başkanlığı İçin Adaylığını Açıkladı.

İstanbul Gümüşhane Dernekler Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı Aytekin Günel, GÜDEF’in 24 Ocak'ta yapılacak genel kurulunda başkan adayı olduğunu açıkladı.

Dernek 07.01.2016, 19:10 07.01.2016, 19:12
Aytekin Günel, İstanbul GÜDEF Başkanlığı İçin Adaylığını Açıkladı.
banner400

İstanbul’daki sivil toplum kuruluşlarında aktif görevler üstlenen ve hemşerilerimiz tarafından teveccüh gören isimlerden birisi olan Aytekin Günel, üç dönem genel başkan yardımcılığı görevini  yürüttüğü GÜDEF'in önümüzdeki dönem başkanlığı için aday oldu.

Günel: Hemşerilerimin teveccühü benim için görevdir.

 Aytekin Günel yaptığı adaylık açıklamasında; İstanbul’daki dernek ve vakıf yöneticilerimiz, kanaat önderlerimiz ve hemşerilerimizle yaptığımız istişareler sonucunda şahsımıza gösterilen teveccühü görev addederek GÜDEF başkanlığına aday oluyorum. 24 Ocak’taki genel kurulumuzda delegelerimiz görevi bize verirlerse yeni dönemde çok daha kapsayıcı, geçmiş yönetim kurullarında görev almış arkadaşlarımızı da kucaklayacak ve yine Gümüşhane kamuoyunda takdir edilen yeni isimlerinde olacağı bir yönetim kadrosuyla görev alacağız. Ayrıca İstanbul’daki diğer sivil toplum kuruluşlarımızla kolektif yönetişim anlayışının hâkim olacağı bir GÜDEF  olacaktır. Böyle bir GÜDEF'in hemşerilerimiz ve Gümüşhane’miz için önemli çalışmalara imza  atacağına inancım tamdır.

Gümüşhanemiz’de ikamet eden insanımızdan daha fazla hemşerimiz İstanbul’da yaşıyor. İstanbul’daki en büyük sivil toplum kuruluşumuz olan GÜDEF’in Gümüşhanelileri temsiliyeti bağlamında çok önemli bir misyona sahip olduğunun farkındayız. Bu anlamda İstanbul gibi metropol bir şehirde hak ettiğimiz her alanda daha etkin olabilmemiz için bir olmalıyız, birlik olmalıyız ve birbirimizden haberdar olmalıyız. Bu vesileyle genel kurulumuzun Ülkemize, Gümüşhanemize ve hemşerilerimize hayırlara vesile olmasını temenni eder tüm hemşerilerime saygı ve muhabbetlerimi iletiyorum, dedi.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 06 Mayıs 2024
İmsak 03:28
Güneş 05:08
Öğle 12:24
İkindi 16:16
Akşam 19:30
Yatsı 21:03