banner333

banner309

Tekirdağ Gümüşhaneliler Derneği ‘Hatipoğlu ile devam’ dedi

Tekirdağ Gümüşhaneliler Derneği’nin yapılan olağan kongresinde mevcut dernek başkanı Hasan Hatipoğlu yeniden yönetime seçildi.

Dernek 07.01.2016, 19:41 07.01.2016, 19:44
Tekirdağ Gümüşhaneliler Derneği ‘Hatipoğlu ile devam’ dedi
banner400
Tekirdağ Gümüşhaneliler Derneği’nin yapılan olağan kongresinde mevcut dernek başkanı Hasan Hatipoğlu yeniden yönetime seçildi. Hatipoğlu’nun başkanlığında yeni yönetimde Gürbüz Şeker, Gökan Motor, Elaaddin Meral, Temel Bilgin, Nedim Akın ile Teyyar Yegin yer aldı. Çerkezköy Bakış - Yeterli çoğunluk sağlanamaması nedeniyle ertelenen Tekirdağ Gümüşhaneliler Derneği’nin olağan kongresi pazar günü saat 14.00’da dernek lokalinde yapıldı. KONGREYE GİDİLDİ Çoğunluk şartı aranmadan yapılan kongreye saygı duruşunda bulunulması akabinde İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlandı. Sonrasında gündem maddelerinin görüşülmesine geçildi. Dernek Yönetimi’nin 2014-2015 yılı içerisinde yapmış olduğunu çalışmalar hakkında üyeler bilgilendirildi. Faaliyet raporu sonrasında gelir-gider ve bütçe görüşülerek karara bağlandı.

ADAY ÇIKMADI

Yönetim kurulu seçimi için aday çıkmadı. Mevcut dernek başkanı Hasan Hatipoğlu ve yönetimi ile devam kararı alındı. Yeniden dernek başkanlığına seçilen Hasan Hatipoğlu hemşehrilerinden derneğe sahip çıkmalarını isteyerek üye olmayanların da bir an önce dernek üyeliğine başvuru yapması gerektiğini söyledi. Hatipoğlu ayrıca dernek aidatlarının da düzenli bir şekilde ödenmesini istedi.

HATİPOĞLU YENİDEN SEÇİLDİ Görev yaptıkları süre içerisinde hem hemşehrilerine hem de faaliyette bulundukları Tekirdağ’da çeşitli sosyal ve kültürel etkinlikler düzenlediklerini anlatan Hasan Hatipoğlu “Dernekler de bundan dolayı faaliyette bulunuyorlar. Bizler dernekçiliği hemşehrilerimize daha yakın olmak için bir araç olarak görüyoruz. Dernek faaliyetleriyle birlikte hemşehrilerimizle bir arada bulunuyoruz. Bu şekilde de birlik ve beraberliğimizi artırıyoruz” ifadelerine yer verdi.

“TÜM HEMŞEHRİLERİMİZİN DESTEĞİNE İHTİYAÇ DUYUYORUZ”


Yeni yönetim kurulu üyeleriyle birlikte görev süreleri için en iyisini yapmak için çalışacaklarını anlatan Hatipoğlu “Ancak bu sadece biz dernek yönetiminin gayretleriyle oluşamaz. Tüm dernek üyelerimiz ve hemşehrilerimizin faaliyetlere katkı sunmasını istiyoruz” dedi. Dilek ve temenniler bölümünün ardından Tekirdağ Gümüşhaneliler Derneği’nin olağan kongresi tamamlandı. Çerkezköy Bakış
Çerkezköy Bakış Gazetesi

www.cerkezkoybakis.com.tr

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 19 Mayıs 2024
İmsak 03:08
Güneş 04:55
Öğle 12:24
İkindi 16:19
Akşam 19:42
Yatsı 21:22