banner333

banner309

Arıtaşlılar, İstanbul’da İftar’da Buluştu

Gümüşhane Şiran Arıtaş Köyü Derneği İstanbul'da bulunan köylülerini de unutmadı.

Dernek 24.05.2019, 04:08
Arıtaşlılar, İstanbul’da İftar’da Buluştu
banner400

Ramazanın ilk haftası Ankara'da ilki  düzenlenen geleneksel Arıtaş Köyü iftar programının ardından İstanbul’da bulunan köylüleriyle de Ataşehir  Sadık Köyü dernek lokalinde iftarda buluştu.

İstanbul'da bulunan Arıtaşlıların yanı sıra Ankara’dan dernek başkanı Osman İnce, başkan vekili Ekrem Çelik Bursa ve  Çorlu da yaşayan köylülerin katılımıyla oldukça  keyifli vakitlerin yaşandığı iftar programı, özellikle hanımların kaynaşmasına vesile oldu. 

İftar sonrasında dernek başkanı ve başkan vekili başta olmak üzere tüm köylülerimize söz alarak selamlama, dilek ve temennilerini ilettiler. Başkan İnce, selamlama konuşmasında; “Derneğimiz tarafında her yıl geleneksel olarak düzenlenecek olan bu yıl ilki düzenlenen  iftar ve dayanışma yemeğine hepiniz hoş geldiniz. Derneğimiz kısa bir zaman önce kurulmasına rağmen siz üyelerimizin ve derneğimize gönül veren dostlarımızın sayesinde derneğimiz hak etiği temsile ulaşmıştır. Her geçen gün derneğimiz güçlenmektedir. Bu güzel günde dayanışma ve hasret giderme adına bir araya toplandığınızdan dolayı hepinize teşekkür ederim. ”dedi.

Başkan vekili Çelik; “Böyle güzel bir tablo karşısında sizlerin huzurunda olmak gerçekten gurur verici amacımız birlik beraberlik... İnşallah bundan sonra daha güzel faaliyetlerle birlikte olmak hep birlikte güzel işler başarmak için el ele vermemiz gerekmektedir.” dedi.

Daha sonra programa katılan Arıtaşlılar dilek ve temennilerini ilettiler. Programın sonunda dernek yönetiminin İstanbul’da yaşayan köylüleri için planlanan faaliyetlerden bahsetti. Başta bayanlar komisyonun oluşturulması, ramazan bayramı sonrası  bayanların kaynaşması  için kahvaltı programı düzenlenmesi, İstanbul Ailesi olarak piknik organizasyonu, Çanakkale gezisi, televizyon programı yapılması planlanan aktivitelerle beraber yapılmış olan iftar programına maddi manevi destek veren herkese teşekkür edilip, gece geç saatlere kadar hasbihal edildi.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 14 Mayıs 2024
İmsak 03:15
Güneş 05:00
Öğle 12:23
İkindi 16:18
Akşam 19:37
Yatsı 21:14