banner333

banner309

Arıtaşlı Bayanlar Kahvaltı’da Buluştu

Gümüşhane Şiran Arıtaş Köyü Derneği İstanbul yönetiminin organize ettiği “bayanlar kahvaltıda buluşuyor” programı Ataşehir Kayışdağı Tosun paşa Payitaht’ta gerçekleşti.

Dernek 02.07.2019, 17:51 02.07.2019, 17:56
Arıtaşlı Bayanlar Kahvaltı’da Buluştu
banner400

Şiran Arıtaş köyü  derneği  kurulalı çok kısa  bir zaman olmasına  rağmen bayanlara yönelik idüzenlenen kahvaltı programına İstanbul'daki    tüm bayan üyeler  katılım sağladı. Bu katılımda  bayan  Faktörü öne çıkmış , özellikle bayanların  derneğe   ilgisinin sıcak olduğu   yönetim kurulu üyelerini harekete geçirdi ve  14 temmuzda gerçekleşecek genel kurul sonrasında bir an önce İstanbul ve Ankara olmak üzere   kadınlar komisyonun  oluşturulması gerektiği düşünüldü. 

Derneğin İstanbul ailesi ;Hayatın müşterek olduğu bilinciyle  kadın erkek hepimize  görevler  düştüğünü biliyoruz.Bu nedenle  Kadınlarımızında Dernekcilik alanında yanımızda yer almalarını .Yapılacak işlerde birlikte  kararlar  vererek Hem Derneğimiz içerisinde'ki etkinliklerimiz'de hemde  köyümüzün tanıtımına  da katkı sağlayacaktır .Bu nedenle  Derneğimiz 
olarak  her daim destekciniz olacağız. Toplantımızın amacı, köyümüzün kadınlarını bir araya getirmek  Köyümüz'den  başka köy ve şehirlerden   gelen yada diğer köy ve şehirlere   gelin giden bayanlarımızı buluşturmak  tanışmayı ve kaynaşmayı amaçlayarak bayanların da Derneğimiz bünyesinde yer alması ve derneğimizi daha güçlü, dinç ve Aktif tutacağını düşünüyoruz  Tabi bu çalışmalarda asla  Ben Değil biz şiarıyla birlik beraberlik içerisinde  çalışmalarımızı yürüteceğiz. Ayrıca organizasyonun hazırlanmasında emeği geçen  Nesrin GÜLAP'a ve siz değerli katılımcı bayan üyelerimize teşekkür ederiz'dedi. 
Bayanlar Program sonrasında bu tür  organizasyonların sık sık yapılmasına ilerleyen dönemlerde gurbette yaşayan tüm bayan üyelerin katıldığı bir  organizasyon hazırlanmasını ve bu organizasyonun hazırlanmasında  emeği geçen bizlerin bir arada olmasını sağlayan  İstanbul yönetimine teşekkür ederek toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 27 Nisan 2024
İmsak 03:44
Güneş 05:19
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:20
Yatsı 20:49