banner333

banner309

Sincan Gümüşhaneliler Derneği Köylerarası futbol turnuvasına hazırlanıyor.

Sincan Gümüşhaneliler Derneginde yapılan Genel Kuruldan sonra ilk kahvaltı programında Başkan Ahmet Mete ve yönetim kurulu ilerleyen günlerde yapacakları faaliyetleri konuştular.

Dernek 08.04.2013, 08:45
Sincan Gümüşhaneliler Derneği Köylerarası futbol turnuvasına hazırlanıyor.
banner400
Hayli samimi bir havada geçen kahvaltı programına Ankara Güdef Başkanı Hamdi Arslan, Etimesgut Gümüşhaneliler Dernek Başkanı Ayhan Şahin, Şiran A.Duruçay Köyü Dernek Başkanı Coşkun Kara ve yönetim kurulu üyeleri katıldılar.

Kahvaltı sonrası yönetim kurulunun yaklaşık 45 dakika süren toplantısında ilk sosyal faaliyet olarak Köyler Arası Futbol Turnuvası yapılacagını söyleyen Ahmet Mete, köylerimizin birbirleri ile tanışmaları gençlerimizin sosyal faaliyetlerde bulunmaları açısından böyle bir sosyal aktivite yapıp ilerleyen günlerde 23-26 Mayıs tarihinde Ankara Atatürk Kültür Merkezinde geniş kapsamlı yapılacak olan Gümüşhane Günlerine her türlü destegi verip tam kadro katılacaklarını, Ramazan ayında ise farklı kültürel sosyal yardımlaşma ve dayanışma adına tüm günlerini harcayaklarını belirtip sözlerini tamamladı.

Güdef Başkanı Hamdi Arslan ise Haber29 aracılığı ile tüm Gümüşhanelileri ve Ankara'da yaşayan tüm vatandaşlarımızı 23-26 Mayıs tarihleri arasında Ankara Atatürk Kültür Merkezine Bekliyoruz. Saklıkent Gümüşhane'yi görmek ve lezzetlerini tatmak sılayı rahim etmek isteyen tüm dostlarımızı bekliyoruz, diyerek Haber29 okuyucularına Selam ve sevgilerini iletti...
                                           
Haber: Fuat DEMİRCİ - Haber 29 Gazetesi, Ankara Temsilcisi

Kaynak: Haber29.NET
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 05 Mayıs 2024
İmsak 03:30
Güneş 05:09
Öğle 12:24
İkindi 16:15
Akşam 19:28
Yatsı 21:01