banner333

banner309

Oltan Sungurlu GİAD'ı ziyaret etti.

Eski Adalet ve Milli Savunma Bakanı Mahmut Oltan Sungurlu Gümüşhane İşadamları Derneği (GİAD) yönetim kurulu üyeleri ile biraraya geldi.

Gümüşhane 08.04.2013, 09:00
Oltan Sungurlu GİAD'ı ziyaret etti.
banner400
Dernek merkezinde yapılan ziyaret Bakan Sungurlu’yu GİAD Başkanı Abdullah Yavuz, GİAD GENÇ Grubu Başkanı Murat Kayahan Büyükbayraktar, Gümüşhane Özel Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Cemal Kaanoğlu ve dernek yönetimi karşıladı.

İşadamlarıyla sohbet ederek hasret gideren Sungurlu, TUSKON’un Dünya çapında çok güzel işler yaptığını Gümüşhane’de işadamlarının büyümesi ve daha çok ihracat yapılmasını canı gönülden istediğini belirterek başarı temennisinde bulundu. Dernek çalışmaları hakkında bilgi veren GİAD Başkanı Abdullah Yavuz ise Eski Bakan Mahmut Oltan Sungurlu’yu ağırlamaktan mutluluk duyduklarını ifade etti. GiAD olarak Türkiye İşadamları ve Sanayiciler Konfederasyonuna (TUSKON), bağlı olduklarını ve Gümüşhane’nin yerel koşul ve duyarlılıkları da dikkate alarak ekonomik ve sosyal kalkınmasına katkıda bulunmak üzere hizmet verdiklerini belirten Başkan Yavuz Bu hedef doğrultusunda TUSKON çatısı altında dünyadaki gelişmeleri yakından takip ederek üyelerinin büyümesini amaçladıklarını söyledi. Ziyaret dernek üyelerinin Sungurlu’ya iş dünyası ile ilgili soru sorulması ile sona ererken, GİAD Başkanı Abdullah Yavuz Gümüşhane’ye yaptığı hizmetlerden dolayı Sungurlu’ya hediye takdim ederek teşekkür etti.


Kaynak: Haber29.NET
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 19 Mayıs 2024
İmsak 03:08
Güneş 04:55
Öğle 12:24
İkindi 16:19
Akşam 19:42
Yatsı 21:22