banner333

banner309

GÜMÜŞDER Gençlik Kolları Başkan Canlı'yı Ziyaret Etti

Sultanbeyli Gümüşhane İli ve İlçeleri Kültür Yardımlaşma Derneği (GÜMÜŞDER) Gençlik Kolları Gümüşhane Belediye Başkanı Mustafa Canlı’yı ziyaret etti.

Dernek 09.03.2013, 14:43
GÜMÜŞDER Gençlik Kolları Başkan Canlı'yı Ziyaret Etti
banner400
 Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette GÜMÜŞDER Gençlik Kolları Başkanı İlyas Nayır, Başkan Yardımcıları Ahmet Durmuş ve Hasan Erke, Sekreter Bülent Yıldız ile Muhasip İsmail Bayır yer aldı.

Ziyarette GÜMÜŞDER Gençlik Kolları Başkanı İlyas Nayır, Gümüşhane gençliğinin birlik ve beraberliğine önem verdiklerini belirterek, gençlik kolları olarak üzerlerine düşen görevleri layıkıyla yerine getirdiklerini ifade etti. Nayır, Gümüşhaneli iş adamlarından ve bürokratlardan derneklerine destek beklediklerini kaydederek, ziyaretlerini kabulünden ve vermiş oldukları desteklerinden ötürü Başkan Canlı’ya teşekkür etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Gümüşhane Belediye Başkanı Mustafa Canlı, gurbette yaşayan Gümüşhanelilerin birlik be beraberliği açısından derneklerin önemli olduğunu ifade etti. Derneklerin insanların birbirleriyle kaynaşmasını sağlamasının yanında bir dayanışma ortamı  oluşturduğunu da belirten Başkan Canlı, GÜMÜŞDER Gençlik Kollarına yaptıkları çalışmalarda başarılar diledi.

 

Kaynak: Haber29.NET
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 19 Mayıs 2024
İmsak 03:08
Güneş 04:55
Öğle 12:24
İkindi 16:19
Akşam 19:42
Yatsı 21:22