banner333

banner309

Bağcılar'da Gümüşhaneliler Gümüşhane'nin Kurtuluş Gecesinde Buluştu

İstanbul Bağcılar İlçesinde bulunan Bağcılar Gümüşhaneliler Derneği tarafından Gümüşhanenin 95. kurtuluş yıldönümü dolayısıyla düzenlenen geceye çok sayıda hemşerimiz katıldı.

Dernek 18.02.2013, 20:49
Bağcılar'da Gümüşhaneliler Gümüşhane'nin Kurtuluş Gecesinde Buluştu
banner400
 Bağcılar Gümüşhaneliler Derneği tarafından organize edilen programa katılım yoğundu. Sanatçı Selahattin Tanış, Seçil Yavuz, Onur Akgül, Cafer Yıldız, Alptekin ve Turgut Korkmaz programda sahne aldılar.

Bağcılar Gümüşhaneliler Derneği Başkanı Zafer Uçar konuşması öncesinde yönetim kurulu üyelerini sahneye davet ederek teşekkürlerini iletti. Uçar konuşmasının devamında Gümüşhane'nin kurtuluş programına katılım gösteren hemşerilerimize ve Bağcılar Belediyesine katkılarından dolayı teşekkürlerini dile getirdi. Gümüşhanelilerin birlik ve beraberleriği için bu tür programların devam edeceğini dile getirdi.

Programa Gümüşhane Milletvekili Doç.Dr.Kemalettin Aydın, Gümüşhane Belediye Başkanı Mustafa Canlı, Bagcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, Belediye Başkan Yardımcısı Şahin Köse, Gümüşhane Vakfı Başkanı Vahit Olgun, GÜMÜP Başkanı Yüksel Hamzaoğlu, GÜDEF Başkanı Hasan Akdemir, GÜYAD Başkanı Tahsin Söğüt, GİYAD Başkanı Yüksel Yalçın, Avcılar Gümüşhaneliler Derneği Başkanı Özcan Özbey, Şiran Eğitim ve Kalkınma Vakfı Başkanı Ali Beyaz, ŞEKAV Genel Sekreteri Ramazan Kahveci, Bir çok Gümüşhane il ve köy derneğinin başkan ve yönetim kurulu üyeleri, işadamı Tamer Ünsal, Gündüzler Yapı Genel Müdürü Celal Can,  Gümüşhanespor eski başkanı Kurban Karagöz, Lüks Gümüşhane yöneticilerinden Bayram Kurtarmış, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda hemşerimiz katıldı.

Kaynak: Haber29.NET
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 27 Temmuz 2024
İmsak 03:22
Güneş 05:08
Öğle 12:34
İkindi 16:28
Akşam 19:49
Yatsı 21:27