banner333

banner309

03.08.2015, 01:46

ATATÜRK ŞİMDİ OLSAYDI !

 ATATÜRK ŞİMDİ OLSAYDI !

Bir gün dini ile bir gün milli kimliğimiz ile kavga etti, CHP.   Müslümanlara irticacı, Türk'üm diyene faşist damgasını vurdu. Bu ülkede irticacı yok muydu? Elbetteki vardı. Ama camiye giden,namaz kılan herkesi CHP ,karşısına aldı. Bir çok tanıdığım insanda zaten bu yüzden CHP'den koptular.Göğsünü gere gere Müslüman Türk'ü savunamadı. Şimdi ise boşa giden yıllara rağmen hala pkk 'nın meclisteki uzantısı ile utanmadan aklınca MHP ile koalisyon hayali edebiliyor. MHP 'nin ilkeleri belli iken hala MHP yi tuzaklara çekme gayretleri niçin? Ve bazı değer verdiğimiz CHP li dostlarımızın hdp ile olan birlikteliğe MHP yi de angaje etme gayretlerinden vazgeçmelerini bekleriz ve yeğleriz.


Devlet Bahçeli’nin “CHP, HDP özentili milletvekillerinin tahrikinden kurtulmalıdır” sözleriyle CHP ve MHP arasında başlayan tartışmaya CHP’den istifa eden İhsan Özkes de katıldı.


Özkes, Bahçeli’yi haklı bulduğunu söyledi, “İstifa nedenlerimden biri de kimi CHP’lilerin CHP değil de HDP’ye çalışmasıdır” dedi.


Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal ise pkk posterleri altında pkk nın yürüyüşüne katılıp,çekinmeden boy boy basına pozlar vermiştir. Ancak CHP 'den ses çıkmamıştır.


Seçim öncesi CHP’den HDP’ye geçmesiyle ilgili “Buraya barış için geldim, Türk ordusuna tek bir kurşun sıkıldığında burada durmam” diyen ve yıllarca CHP de siyaset yapan Celal Doğan şimdi de PKK’ya ağlıyor. Celal sen nereye koşuyorsun öyle ?


''Pkk bir terör örgütü değil,özgürlük hareketidir .'' diyen Kılıçtaroğluna ne demeli? Bahçeli sizlerle aynı pakta nasıl hükümet olur? CHP + HDP + MHP demek MHP 'nin sonu demektir.Onun için birlikte hareket etmeme hususunda MHP yi yargılayanlar açıkça kötü niyetli ve kafası çalışmayanlardır.Bu hususta MHP doğrusunu yapmıştır. HDP nin peşine takılan ve organları birbirine karışmış CHP ile MHP nin birlik olması imkansızdır.Atatürk yerinden kalksa yapacağı ilk iş rayından tamamen çıkmış bugünkü CHP yi aforoz etmek olurdu...


Türk Silahlı Kuvvetleri’ne (TSK) ait savaş uçakları PKK’nin Kandil, Zap, Metina, Haftanin ve Hakurk alanlarını bombaladı. Bombardıman sonucu Kandil’in Zergele köyünde 10 sivil yaşamını yitirdi, 15 sivil de ağır yaralandı.

Dicle Haber Ajansı’nın (DİHA) haberine göre, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı Sezgin Tanrıkulu, yaşananları insanlık suçu olarak değerlendirdi.:

“Savaş uçakları ile yapılan bu katliam bir özür ile geçiştirilemeyecek kadar büyük bir insanlık suçudur. Bunun talimatını verenler ve yapanlar bilsinler ki savaş suçu nedeniyle yargılanacaklar ve kaçacak hiçbir yerleri olmayacak. Önceki benzerlerine olduğu gibi. Tarihte yargılanan diğer savaş suçluları gibi.”(Şemdinlihaber)


Sezgin Bey, bu ihanet yuvalarına bomba yerine ÇOKOMEL mi atsa idi askerlerimiz? Size ne oluyor? Yoksa sizde mi .....


GEÇEN YIL Kİ CUMHURBAŞKANLIĞI SEÇİMİNDE ;4-5 MİLYON CHP SEÇMENİ SANDIĞA GİTMEYIP, CUMHURBAŞKANLIĞINI O VATANDAŞA HEDİYE ETTİLER ...LÜTFEN CUMHURBAŞKANLIĞI SEÇİMİNİ HATIRLAYIN. HATTA AKPKK NIN ANAYASA DEGİŞİKLİĞİ REFERANDUMUNDA CHP YÖNETİMİNDEKİ BAZI VEKİLLERİN AKPKK NIN BÖLÜCÜLERİNİN ELİNİ GÜÇLENDİREN, BÖLÜCÜLERİN BATI İLLERİNDE TERÖR ESTİRMESİNİ SAĞLAYAN ANAYASA TEKLİFİNE, EVET E ÇALIŞTIKLARINI AÇIKÇA Mecliste gördük ,TV DEN DE İZLEDİK. Ve bu vekillere yine CHP hiçbir yaptırımda bulunmadı.


CHP li ileri gelen bir vekil pkk nın avukatı, diğer vekil çekinmeden ben hdp ye oy verdim diyor.Tüm bunlar için partiden hiçbir yaptırım sesi yok.Bu da yetmiyormuş gibi CHP dağda ki asker polis katili ile teröristlerin meclisteki uzantısı ile terör komisyonunda birlikte olmaya çalışıyor. CHP bu kafa karışıklığı ile küçülmeye mecbur ve mahkumdur. Böyle bir CHP, AKP nin humuslu toprağında büyüme zemini olmaya devam eder ve hiçbir yere varamaz...

Ayrıca  ,köylere kadar  Deniz Baykal'ın  kasetlerini  itina ile  ulaştırtanların ,Baykalı  alaşağı edenlerin  ayağına   bir haberle koşa  koşa  giden  Baykala  ne demeli?  Bu buluşma  neyin nesi idi? MHP yi eskiden beri karalayan Baykal  ile  Erdoğan  MHP  ye tuzak mı kuruyorlardı? Öyle ya MHP olmasa ne güzel olurdu... Şimdi  askerlerimizi hergün şehit eden pkk ya  desdek çıkan herkese  ''Şerefsizler  ''diye haykıran Bahçeli  yi  köşeye sıkıştırmaya çalışan  Sosyalist  ve liberal liboşlar,hemen Bahçeliye saldırıya geçmişler. Bu cenah  zaten  sertliği hep severler,kavga olsun da nasıl olursa olsun. Allah  sizlere  fırsat vermez inş..

CHP daha fazla Atatürk'ün kemiklerini sızlatmadan "yeni" moda sosyal demokrat versiyon rollerini bırakmalı ,Cumhuriyetin kuruluş değerlerine dönmeli, bir çok CHP linin Atatürk'e ırkçı ve faşist diyerek o yüce insana manevi işkenceden vazgeçmelidirler . MHP'nin ülke menfaatlerinin gerektirdiği bazen CHP bazen AKP ile aynı karar ve eylemde birlikte olması sonucu koltuk değneği yakıştırması adice bir karalama itibarsızlaştırma ve iftiradır. MHP milli meselelerde dik duran tek kurumdur.


Başbuğ Alparslan Türkeş , genişletilmiş Ülkü Ocakları toplantısında , o toplantıda bizler de vardık, CHP ile ilgili sorulan bir soruya Başbuğ şöyle cevap verdi: ''Bugün CHP Atatürk'ün kurduğu CHP konumunda olsaydı, biz MHP yi hiç kurmazdık.'' dedi.Durum bu kadar net ve açıktır...


Diyeceğim şu ki, şu kara günlerde keşke Atatürk olsaydı. Yanılıyor muyum acaba?

Saygılarımla...

C NAS

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 23 Nisan 2024
İmsak 03:51
Güneş 05:25
Öğle 12:25
İkindi 16:12
Akşam 19:16
Yatsı 20:44