banner333

banner309

Kelkit Hürriyetspor’da Başkan Görevi Bırakıyor

TFF 3’ncü lig temsilcisi 1954 Kelkit Hürriyetspor’da kısa süre içerisinde kongreye gidileceği açıklandı

1954 Kelkit Belediyespor 02.05.2024, 12:29
Kelkit Hürriyetspor’da Başkan Görevi Bırakıyor
banner400

TFF 3’ncü lig temsilcisi 1954 Kelkit Hürriyetspor’da kısa süre içerisinde kongreye gidileceği açıklandı. Konuyla ilgili açıklamayı Kulüp Başkanı Mustafa Servet Daltaban sosyal medya hesapları üzerinden yaptı. Başkan Mustafa Servet Daltaban, yapılacak seçimli kongrede aday olmayacağını kaydederek hizmetlerinin her koşulda süreceğini söyledi.


“Kulübümüz Ligde Kalmayı Başarmıştır”

Başkan Daltaban, konuşmasının başında; “Bildiğiniz üzere bu sezon zor şartlar altında kulübümüzü devir aldık. Bu zorlukları bilerek ve kabul ederek bu sezon ki yolculuğumuza başladık. Amacımız; kulübümüzün bu yıl kümede kalmasını sağlayarak, daha şeffaf ve kurumsal bir yapı tahsisi yapmak, bu doğrultuda da kulübümüzün geleceğini daha aydınlık hale getirmekti. Geldiğimiz noktada nasıl ve hangi şartlarda olursa olsun kulübümüz ligde kalmayı başarmıştır. Süreç içerisinde bazı hatalarımız, yanlışlarımız, eksiklerimiz olmuştur. Bunun bilinci ve farkındalığı ile affınıza sığınıyoruz” ifadelerine yer verdi. 

“Daha Büyük Başarılar Elde Edeceğiz”

Daltaban, sözlerine şöyle devam etti; “Bu sezon, Ligde kalma yılımız olmuştur. Önümüzdeki sezon da; kurumsallık, tecrübe, birlik, beraberlik ve dayanışma ile daha büyük başarılar elde edeceğimize inancım tamdır. Sezon boyunca bu takıma sahip çıkan; başta yönetici arkadaşlarıma, takım İçin emek veren teknik ekip ve futbolculara, sponsorlarımıza, siyasetçilerimize, iş insanlarımıza, esnaflarımıza, memurumuza, çiftçimize, gurbetçimize, aklı ve gönlü bu takım için atan tüm hemşerilerimize, iyi günde kötü günde bu takıma desteğini esirgemeyen taraftarlarımıza ve her daim yanımda olan aileme teşekkür ediyorum.”


“Kelkit Hürriyet Spor Başkanlığını Tamamlayacağım”

Açıklamasının son bölümünde; “ 2024-2025 sezonunda takımın başında olamayacağımı şimdiden Kamuoyuna bildirmek istiyorum. Önümüzdeki dönem yapılanması için, kısa süre içerisinde seçimli kongre kararı alarak yeni yılın rotasını çizeceğiz. Takımımızın 70. Yılında bizlere nasip olan, gurur ve şeref ile üstlendiğim Kelkit Hürriyet Spor Başkanlığını tamamlayacağım. Bayrağı devrederek dün ve bugün olduğu gibi yarında Kulübümüzün yanında olmaya, destek çıkmaya devam edeceğim. Şimdiden Memleketimiz ve Kulübümüz için hayırlı olmasını temenni ediyorum” ifadelerine yer veren Daltaban, herkesten helallik isteyerek açıklamalarını sonlandırdı.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 17 Mayıs 2024
İmsak 03:11
Güneş 04:57
Öğle 12:24
İkindi 16:18
Akşam 19:40
Yatsı 21:19