banner333

banner309

Gümüşhane’de Voleybolun Geleceği Konulu Panel Düzenlendi

Türkiye’de profesyonel voleybol liglerinde 3 ayrı takımı bulunan Gümüşhane’de ‘Voleybolun Geleceği’ konulu panel düzenlendi.

Gümüşsu Gümüşhanespor 16.10.2017, 22:35 16.10.2017, 21:12
Gümüşhane’de Voleybolun Geleceği Konulu Panel Düzenlendi
banner400

Gümüşhane Ramada otelde düzenlenen panele Sayın Valimizin yanı sıra, Jandarma Alay Komutanı Albay Cezayir Danışan, Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, Kelkit Belediye Başkanı Ünal Yılmaz, Torul Belediye Başkanı Nidai Köroğlu, TKD Kuzey Enerji Gümüşhane Torul Gençlik Spor Kulüp Başkanı Av.Özden Bostan, GÜSİAD Genel Başkanı Yüksel Yalçın, GÜSİAD Eski Genel Başkanı Prof.Dr. Kenan Aydın, Gümüşhane Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü İsrafil Aslan, GÜSİAD Gümüşhane Şube Başkanı Ali Ateş, Gümüşhane Kültür Sanat Kulübü Başkanı Necati Yılmaz, Belediye Spor Müdürü Arife Eleman ve diğer davetliler katıldı.

Efeler ligindeki TKD Kuzey Enerji Gümüşhane Torul Gençlik ve Bayanlar Voleybol 1.lig ekiplerinden Gümüşhane Belediyesi Gençlerbirliği kulüpleri tarafından organize edilen etkinlikte konuşan Sayın Valimiz, özellikle zor günler geçiren Torul Gençlik takımı için kendi maaşı dahil olmak üzerine düşen her şeyi yapmaya hazır olduklarını belirterek, “Biz Gümüşhane’de yaşayan insanlar olarak dışarda yaşayan hemşehrilerimizden daha fazla destek bekliyoruz” dedi.

Panelin sonunda bir değerlendirme yapan Vali Okay Memiş, toplantının çok faydalı olduğunu belirterek, “16 aydır bu şehirdeyim. Gelmeden önce saçlarımdaki aklar bu kadar fazla değildi. Şikayetçi değilim. Emek veriyoruz. Amacımız şu: Gümüşhane dışında yaşayan insanlar nelere sahipse Gümüşhane’dekiler de ona sahip olsun, imrenmesinler. Spor çok önemli bir alan. İllerin tanıtımına katkısı yadsınamaz. Bu takıma hep birlikte sahip çıkacağız. Üzerimize düşen sorumluluk neyse bunu yerine getireceğiz. Eğer düştüyse kaldıracağız. Bu kentin farkındalığı açısından, şehrin geleceği açısından bu aktiviteler çok önemli. Sporun her dalında çok iyi durumdayız. Nüfusumuzla orantılığında kat ve kat iyi durumdayız” diye konuştu.

Özel İdare olarak 45 milyon bütçeyle 320 köy, 5 ilçe, 180 bin nüfus, 430 yayla, 4 bin 400 kilometre yol ağına hizmet götürdüklerini ifade eden Vali Memiş, “Asli görevlerimiz ve tali görevlerimiz var. Bu bütçeden kıstığımız parayla, köylerin yolunu ihmal ederek size destek sağlıyoruz haberiniz olsun. Merkezi idareden sağladığımız diğer kaynaklarla destek olmaya çalışıyoruz” şeklinde konuştu.

Gümüşhane’nin en büyük potansiyelinin dışarda olduğuna değinen Vali Memiş, “Bu kentin onurlu, şerefli insanları var. Çok değerli, üretken, namuslu, vatanına milletine sahip çıkan bir kent Gümüşhane. Nüfusumuzun 3-5 katı dışarda yaşıyor. İstanbul, Ankara, İzmir de. Artık sadece insanlarımız büyük şehirde 12 ay yaşamıyorlar. En az 3-5 ayını memleketinde yaşıyorlar” ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 19 Mart 2024
İmsak 04:56
Güneş 06:20
Öğle 12:35
İkindi 15:58
Akşam 18:40
Yatsı 19:59