banner333

banner309

Üstün'ün 23 Nisan Mesajı

AK Parti Gümüşhane Milletvekili Feramuz Üstün, çocukların eğitimli, donanımlı ve ahlaklı bireyler olarak yetiştirilmesi, onlara bu uğurda yol gösterici olmanın, yarınlara ışık tutmak olduğunu bildirdi.

Siyaset 24.04.2013, 15:15
Üstün'ün 23 Nisan Mesajı
banner400
 Üstün, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında, Türk milletinin azim ve kararlı mücadelesinin ardından ulusal egemenliğin hakim olduğu ve milli iradenin temellerinin atıldığını belirtti.


Mustafa Kemal Atatürk
'ün Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin kuruluş tarihi olan 23 Nisan'ı, milletinin umudu olan çocuklara Bayram olarak hediye ettiğini ifade eden Üstün, şunları kaydetti:

"Atatürk, bu davranışıyla onlara ne kadar değer verdiğini ortaya koymuştur. Bizim de şu an tüm gayretlerimiz, tüm imkanlarımızı sonuna dek kullanarak çocuklarımıza daha yaşanabilir, refah seviyesi daha yüksek, güven ve barış ortamı içerisinde onlara çağın gereksinimleriyle paralel en iyi ve en donanımlı eğitimi sağlamak ve ülkemize yararlı bireyler yetiştirmektir. Çünkü bu ülke onların omuzlarında yükselecek ve onlarla daha da aydınlanacaktır.

Çocuklarımızı eğitimli, donanımlı ve ahlaklı bireyler olarak yetiştirmek, onlara bu uğurda yol gösterici olmak, gelecek yarınlarımıza ışık tutmaktır. Bu duygu ve düşüncelerle 23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı'nın ve Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin kuruluşunun 93. yıl dönümünü en içten dileklerimle kutlar, tüm çocuklarımıza sağlık, mutluluk ve aydınlık yarınlar getirmesini temenni ederim."

Kaynak: Haber29.NET
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 03:45
Güneş 05:21
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:19
Yatsı 20:48