banner333

banner309

MHP Kelkitte Gönülleri Fethetti

Milliyetçi Hareket Partisi 18 Nisan Cumartesi günü Kelkit’teydi.

Siyaset 20.04.2015, 12:36 20.04.2015, 12:38
MHP Kelkitte Gönülleri Fethetti
banner400
Milletvekili Adayı Mustafa CANLI’nın yanı sıra İl Başkanı Ali ATEŞ başta olmak üzere Merkez İlçe Başkanı Nurgül ÖZENER, Torul İlçe Başkanı Selami BOSTAN, İl Kadın Kolları Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Öbektaş Belediye Başkanı Yemen DEMİR ve Kelkit İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Kelkit’teki halk buluşmasına katıldılar.

Milliyetçi Hareket Partisi Kadın Kolları ve Ülkü ocakları bünyesinde bulunan gençlerin de yoğun katılımlarıyla gerçekleştirilen programa Kelkit halkının ilgisi yoğundu. Tam kadro olarak Kelkit halkıyla buluşan MHP seçim heyeti Kelkitli seçmenlere karanfil dağıttı. İl Başkanı ATEŞ “KELKİT HALKI BİZİ BAĞRINA BASMIŞTIR, TÜM HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUM”


Pazar yerini ve Kelkit esnafını gezen MHP seçim heyeti yoğun bir ilgiyle karşılandı. Kalabalık bir halk topluluğunun refakat ettiği seçim gezisinde gördükleri ilgiyi yorumlayan İl Başkanı ATEŞ; “Milliyetçi Hareket Partisi olarak yaptığımız seçim çalışmalarında gösterdikleri özverili gayretler için arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum, MHP gümüşhane teşkilatları ülkücü tavrın gereğini yapmış ve bir takım ruhuyla hareket ederek örnek bir seçim kampanyasını yürüterek bir örnek oluşturmuştur. Kelkit’te diğer partilerle kıyas edilemeyecek derecede başarılı bir seçim kampanyası yürüttük ve Kelkit seçmeni de bu kampanyamıza katılarak bizi tercih edeceğinin işaretini vermiştir. Bu seçimde MHP’nin Kelkit’te hiç kimsenin tahmin edemeyeceği kadar büyük bir başarıyla çıkacağından zerre kadar kuşkumuz yoktur. Bu ilgi, Kelkit’te adaylarımızın benimsendiğinin ve takdir edildiğinin en önemli göstergesidir” dedi.


“ Seçim çalışmalarımızda yoğun ilgiyle karşılaşıyoruz, zaten halkımız beni yakinen tanıyor, Kelkit’teki çalışmalarımızda vatandaşlarımızla sohbet edip dertlerini dinliyoruz. Maalesef Kelkitli hemşerilerimin derdi çok. İktidar partisinin ilçedeki yetkilileri çiftçiye verilecek kredide bile adam kayırmacılığıyla sosyal adaleti zedeliyorlar. Devletin bankasından yasal kredisini alamayan çiftçilerimizin şikâyeti çarşıyı pazarı yıkacak boyuta ulaşmışken iktidar partisine yakın olan insanlara “kişiye özgü” krediler verilmesi hakla, hukukla bağdaşmaz. Kısacası bu hükümet kredi alımlarında bile hakkaniyet ölçüsünü yok etmiştir.” dedi.

Seçmenden gördüğü destekle seçim çalışmalarını hızlandıran Milliyetçi Hareket Partisinde seçim komitesi ve adaylar seçimin zaferle bitirileceğinden emim olduklarını vurgulayarak, herkese ve her kesime ulaşmak için çalışmalarını artırarak sürdüreceklerini beyan ettiler. Her gittikleri beldede coşkuyla ve şenlik havasında karşılanmanın çalışma şevkini artırdığını belirten seçim komitesi MHP’nin bu seçimde birinci parti olacağını artık rakiplerimiz bile kabullendiler diyerek MHP’nin ülke genelindeki en başarılı illerinden biri olacaklarını beyan ettiler.
Kelkit İlçesindeki programdan sonra Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Ali ATEŞ ve beraberindeki heyet, Gümüşhane Ülkü Ocaklarından bir grup gençle birlikte Ülkücü Hareketin yüz aklarından, 1980 yılında Şehit edilen Fuat ALTUN ve Milliyetçi Hareket Partisi 1995 seçimlerinde Milletvekili Adayı olan ve geçirdiği elim bir trafik kazası sonucu hakka yürüyen, Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanı Ali metin TOKDEMİR’in kabirlerini ziyaret etti.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 03:45
Güneş 05:21
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:19
Yatsı 20:48