banner333

banner309

Hizmetlerimiz artarak devam edecek

Gümüşhane Milletvekili Milletvekili  Cihan Pektaş, Ak Parti ilçe başkanı Sadi Tüysüz, Gençlik Kolları Başkanı  Av.Muhammet Enes Güler, İl Genel Meclis Adayları Reşat Çalışkan , Sami Tuncay ve Mustafa Demir Çalışmalarına Memleket işi gönül işi diyerek Pekün, Öbektaş, Deredolu, Gümüşgöze, Söğütlü  Beldeleri ile devam ettiler.

Siyaset 18.03.2019, 11:58 18.03.2019, 13:30
Hizmetlerimiz artarak devam edecek
banner400

Gümüşhane Milletvekili Milletvekili  Cihan Pektaş, Ak Parti ilçe başkanı Sadi Tüysüz, Gençlik Kolları Başkanı  Av.Muhammet Enes Güler, İl Genel Meclis Adayları Reşat Çalışkan , Sami Tuncay ve Mustafa Demir Çalışmalarına Memleket işi gönül işi diyerek Pekün,Öbektaş,Deredolu,Gümüşgöze,Söğütlü  Beldeleri ile devam ettiler.

AK Parti Kelkit İl Genel Meclis Üyesi adayları Reşat Çalışkan, Sami Tuncay ve Mustafa Demir, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri öncesi köyleri dolaşarak vatandaşlarla bir araya geldi.

31 Mart Seçim Çalışmalarına devam eden Gümüşhane Milletvekili Cihan Pektaş Belde ziyaretleri yaparak 17 Yıldır Ak Partinin hiç   bir ayrım yapmadan Beldelere ve köylere hizmet götürdüğünü belirterek 1 Nisandan sonra'da aynı hizmeti yeni İl Meclis Üyelerimiz aracılığı ile sizlere sunacağız bunun içinde İl Meclis Adaylarımızı yeni isimlerden belirledik inşallah sizlerin oyu ile seçilmeleri halinde yeni bir aşk ve şevkle sizlere en iyi hizmeti getireceklerini inanıyorum. 31 Mart'ta yapılacak seçimlerinde bir oyun bile çok önemli olduğunu vurgulayan Pektaş bir oyla kazanıyormuşuz gibi çalışmalıyız ve  Kelkit'ten Gümüşhane'ye üç İl Meclis  Üyesini Göndermeliyiz dedi.

 ‘Hizmetlerimiz artarak devam edecek’

Kelkit İlçesine bağlı Beldeleri  Gümüşhane Milletvekili Cihan Pektaş ile ziyaret eden AK Partili İl Genel Meclis Üyesi adayları vatandaşların sorunlarını dinleyerek 31 Mart seçimleri için destek istedi.

Ziyaretler hakkında açıklama yapan Ak Parti İl Genel Meclisi Üyesi Adayı Reşat Çalışkan , “Memleket işi, gönül işi diyerek köylerimizi ziyaret etmeye başladık. Bizler Ak Parti olarak sadece seçim zamanları değil, her zaman vatandaşlarımızın yanındayız. Bugün onların gönüllerini, dualarını alabilmek için ellerine öpmeye geldik. Hedefimiz güçlü bir Meclis oluşturup, 17 yıldır devam eden hizmetleri daha da artırıp, Beldelerimiz ve köylerimizin tüm eksiklerini tamamlamaktır” ifadelerine yer verdi.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 19 Mart 2024
İmsak 04:56
Güneş 06:20
Öğle 12:35
İkindi 15:58
Akşam 18:40
Yatsı 19:59