banner333

banner309

Dr. Yılmaz Memur-Sen'i ziyaret etti

AK Parti Gümüşhane Milletvekili Aday Adayı Dr. Atilla Yılmaz Gümüşhane temaslarına aralıksız devam ediyor.

Siyaset 27.02.2015, 08:23 27.02.2015, 08:25
Dr. Yılmaz Memur-Sen'i ziyaret etti
banner400
Yılmaz’ın bu kez adresi Gümüşhane Memur-Sen Gümüşhane İl Temsilciliği oldu.


Dr. Yılmaz’ı burada Gümüşhane Şube Başkanı Musa Uncu, Eski Başkan Veli Ağaç ve kalabalık bir grup sendika üyesi karşıladı.


Sendika eski Başkanı Veli Ağaç, AK Parti Gümüşhane Milletvekili Aday Adayı Dr. Atilla Yılmaz’ı aralarında görmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Siyaset yaşamından önce Dr. Yılmaz’ı Trabzon’da SSK Hastanesinde Başhekimlik yaptığı yıllardan tanıdıklarını belirten Ağaç, ‘Umarım Gümüşhane adına hizmet etmek uğruna çıktığı bu yolda kendileri başarılı olur’ dedi.
Ağaç, Gümüşhaneli pek çok değerli bürokrat, değer ve isime şehrin sahip çıkamadığını üzülerek belirtirken, ‘Ne var ki değerli bürokratlarımız, isimlerimiz kendi çabalarıyla bu yolda önemli mesafeler kat ettiler ve yola  koyuldular’ şeklinde konuştu.


Dr. Yılmaz’a MemurSen’in çalışmaları hakkında çeşitli bilgiler veren Eski Başkan Veli Ağaç, Gümüşhane’de en büyük yaklaşık 3 bin üyeli sendikası olan MemurSen’in çalışanlarının özlük hakları, daha rahat çalışma hayatı ve bu haklarının korunması adına sürdürülmesi gereken faaliyetleri devam ettiklerini söyledi
 
MemurSen üyelerine teşekkür eden Dr. Atilla Yılmaz’da MemurSen’i ziyaret etmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
MemurSen’in Gümüşhane’de yaptığı faaliyetleri yakından takip ettiğini ve takdir ettiğini belirten Yılmaz, ‘Günün en yorgun saatinde şahsıma fırsat vererek dinleme zahmetinde bulunduğunuz için hepinize teşekkür ediyorum’ dedi



BAŞÖRTÜSÜNÜ MEMURSEN SAVUNDU


Dr. Yılmaz, MemurSen'in çalışmalarını Trabzon'da görev yapığı yıllarda yakından takip etmeye çalıştığını belirtirken bir dönem kauoyunda pek çok tartışmalara sebep olan başörtüsü yasağı konusuna değndi. Yılmaz, 'Herkes yasaklı yıllarda bu konuda fellik fellik kaçarken Memur Sen dik durarak Her türlü baskıya rağmen başörtüsünü savundu, davada yerini aldı' dedi.
 
 
DAĞI, TAŞI, BÖRTÜ BÖCEĞİ, HAYVANI, ÇİÇEĞİ, YAĞMURU KAR’I HEPSİ İNSANA HİZMET EDİYOR
 
Gümüşhane temasları ve yola çıkış amacını sendika üyeleriyle paylaşan Yılmaz, ‘siyasetin kendine özgü süreci jargonu ve söylemi olduğunu ifade etti. Yılmaz, “Ama benim birinci mesleğim hekimlik. Hekimliğinde temel amacı insanı yaşatmak üzerinedir. Tabi siyasetinde bir felsefesi olmalı. Herkes için olmalı. Kâinata ve bu âlemle baktığınızda her şey insana hizmet için kurulmuş. Dağı, taşı, börtü böceği, hayvanı, çiçeği, yağmuru kar’ı hepsi insana hizmet ediyor. Siyasette bu sistem içerisinde insanın insana hizmet ettiği bir alandır” dedi.
 
SİZDEN BİRİSİYİM
Gümüşhanedeki olumsuz şartlar nedeniyle babası tarafından küçük yaşlarda Trabzon’a getirilerek yeni aşamına yön verdiğini belirten Yılmaz, ‘Eğitimmiz tahslmiz ne yaptıklarımız ortada ancak ben de sizlerden biriyim tabi ki buraya sizlere kendimi ifade etmeye geldim, Uzun dönem şehirde kalmış biri olarak köy kültürünü hiç bir zaman unutmadım. Köy tabirlerini bilirim ve ne mutlu ben de sizler gibi köy çocuğuyum’ dedi.
 
BİLGİMİZLE, BİRİKİMİMİZLE, TECRÜBEMİZLE, İNSANA YAKLAŞIM TARZIMIZLA HEDEFLERİMİZE DOĞRU HIZLI BİR YOL ALACAĞIZ

Yola çıkarken birincisi teşkilatlarımın basiretine, iki milletimizin ferasetine, üçü Genel Merkezimizin sağduyusuna güveniyorum diyen Yılmaz sendika üyelerine şöyle hitap etti:
‘Böyle bir süreçte bende memleketim Gümüşhane'den aday adaylığı sürecimi başlattım. Ben şunu diyorum; ne olursa olsun iyi ki memleketime geldim. Bu sürecin sonunda ne olursa olsun yerimize, yurdumuza, işimize bakacağız. Ancak inşallah fırsat verilir Allah'ta nasip ederse, göreceksiniz ki; bilgimizle, birikimimizle, tecrübemizle, insana yaklaşım tarzımızla hedeflerimize doğru hızlı bir yol alacağız. Bu kutlu yola çıkarken çok klasik olan meşhur soru bana da fazlasıyla soruldu. Hocam kime güvenerek bu yola çıktınız? Birincisi teşkilatlarımın basiretine, iki milletimizin ferasetine, üçü Genel Merkezimizin sağduyusuna güveniyorum. Ama her şeyden önemlisi kaderimizi yazan, alnımızın yazısını yazan mübarek güce güveniyorum” 

AK PARTİ HÜKÜMETLERİNİN BÜTÜN ALANLARDAKİ ETKİSİ ARTIK ÇOK NET BİLİNİYOR
 
Siyasetin araç olarak, hizmet faktörü olarak kullanıldığında çok etkin ve inanılmaz bir fayda sağladığına dikkat çeken Yılmaz; “Fakat siyaseti kişisel kariyer için yani bir amaç için kullanırsak, samimiyet ve niyet hemen sorgulanır. Bizim niyetimiz de bu etkili alanı bir araç olarak kullanıp insana hizmet etmek. Tabi ki siyasetin de bütün aday adaylarımızın da temel düşüncesi hizmet etmek. Ben bütün aday adayı arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Aynı yolda dava arkadaşı olmaktan mutluluk duyuyorum. Türkiye'nin son 10 - 12 yılda yaşadıkları bazı gerçekler var. Ülkenin büyümesi ve AK Parti hükümetlerinin bütün alanlardaki etkisi artık çok net biliniyor. Ancak bunlar muhalefet tarafından bu gelişimler doğru dürüst tartışılamıyor. İki kere ikinin dört ettiği gibi bazı gerçekler var. Toplasanız da dört, çarpsanız da dört. Bunu kabullenmek gerekiyor” şeklinde konuştu. 

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 03:45
Güneş 05:21
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:19
Yatsı 20:48