banner333

banner309

AK Parti'ye İlk Müracaat Şiran'dan

Önümüzdeki Mart ayında yapılacak olan yerel seçimlerde Gümüşhane’de Belediye Başkanlığı için AK Parti’ye ilk müracaatı Şiran ilçesi için Haber 29 köşe yazarımız Kadir Yıldız yaptı.

Siyaset 04.10.2013, 16:25 04.10.2013, 18:58
AK Parti'ye İlk Müracaat Şiran'dan
banner400

 Önümüzdeki Mart ayında yapılacak olan yerel seçimlerde Gümüşhane’de Belediye Başkanlığı için AK Parti’ye ilk müracaatı Şiran ilçesi için Kadir Yıldız yaptı.



AK Parti İl Başkanı Ercan Çimen, Merkez İlçe Başkanı Miktad Uçan ve İl Başkan Yardımcısı İdris Çimen’in katıldığı aday adayı kabul töreninde bir açıklama yapan Şiran AK Parti Belediye Başkan Aday Adayı Kadir Yıldız, Anadolu Selçuklu devletinin bölgeye intikalinden sonra düşman ayağı değmemiş bir beldenin Şehr-i Emin makamına talip olmak üzere AK Parti İl Başkanlığına müracaatını yaptığını söyledi.



AK Parti’nin yaklaşık 12 yıllık göz ağrıları olduğunu kaydeden Yıldız, “Ben Şiran’da ilk kurucu İlçe Başkanlığı aday adaylığı için listemi hazırlayarak müracaatta bulunmuştum. O günkü siyasi konjektörde farklı gerekçelerle talebimiz kabul görmemişti. AK PartiŞiran’ın o günkü iradesini sahiplenme adına uzak kaldığımız ama şu anda tekrar döndüğümüz yuvamızdır. Bu itibarla AK Parti Şiran Belediye Başkanlığına aday adaylığımı açıklıyorum. Rabbim utandırmasın. Aday adaylığımızın partimize ve beldemize hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum.” dedi. 



AK Parti İl Başkanı Ercan Çimen ise yaptığı açıklamada, “Aday adaylıkları sürecini iyi bir şekilde geçirdiğimiz şu günlerde, ilk müracaatı gerçekleştiren Sayın Kadir Yıldız’a başarılar diliyor, hayırlı olmasını temenni ediyorum. AK Parti’yi hayatının odağına koymuş, parti bilinci içerisinde aşkla, sevdayla parti içinde görev almak isteyen herkese kapımız açık. Herkese aynı eşit şartlarda yaklaşarak, her adayın başvurusu memnuniyetle karşılanmaktadır. Tüm adaylıkların partimize ve ilimize hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

Kaynak: Haber29.NET
Yorumlar (25)
Oktay YILDIZ 11 yıl önce
hayırlı olsun....
korkmaz kose 11 yıl önce
hakkında hayırlı olur inşallah kadirim
hayırlı olur inşaallah 11 yıl önce
kadir yıldız i̇smi̇ yavuz başkandan daha hayirli olur. nedenmi̇ yavuz başkan beledi̇yeyi̇ kendi̇ amacina yöneli̇k bi̇raz fazla kullandi kat artirimi rüşvet ve i̇mar yolsuzluğu. kadi̇r yildiz temi̇zbi̇r i̇nsandir
İsmail Hakkı 11 yıl önce
kadir beyin belediye başkan aday adayı olmasına çok sevinecektim ama olmadı. kadir bey olmadı...... yavuz varken seni aday yaparlar mı? bilmem. il başkanı da siyasetin gereğini yapmış. inanın çok üzüldüm. tüm millet değerlerini bitiren bir partinin kapısına gitmek kadir beye yakışmadı. tüm değerlerin yanında dini siyasete alet ederek (şimdilik) yükselmiş köhne zihniyetli bir partinin verebileceği hiç bir şey yoktur. aslında kadir bey bunu çok iyi bilmektedir. tüm gümüşhane ve şiran bunun en güzel örneğidir. işte yavuz, dp den akp ye geçti ne yaptı? yavuz zaten başarılı olsaydı kimse aday adayı olmazdı.... ama kadir beyin başka bir düşüncesi varsa bilmem ama akp nin kadir gibi birinin değerini bileceğini sanmıyorum. kadir kendine yazık etmiş olarak düşünüyorum. kadir bey şerden hayr olmaz..... neyse bize hayrlı olsun demek düşer..
dilaver 11 yıl önce
hayırlı olsun kadir
aşkın toygun 11 yıl önce
hayırlı olsun kardeş.allah utandırmasın.slm
dur bende aday olayım 11 yıl önce
bırakın bu küçük hesapları. reklam yapacaksanız tv ve radyo var. akparti üzerinden reklam yapmayın kardeşim. ayrıca yönetimdekilere ve parti kurucu üyesi bilmem neylerine seseleniyorum. bu parti sizin sayenizde başarılı olmadı öyleyse sadece siz oy verin bakalım ne olacak.sadece ve sadece recep tayyip erdoğan sevdası.bilmem anlıyormusunuz.
musa 11 yıl önce
kardeşim hayırlı uğurlu olsun ama bak sen adilsin adaletlisin ihalelerle, mütahitlikle, devletin ihalesine girip usulsüzlük yapıp kaymakamı bu iş 40.000 tlnin üzerini kapa yoksa seni şırnaka sürdürürüm demezssin hakkı bilen inanan adaletsizliğin karşısında duracak bir kişisin sn:başbakana iyi bir yol arkadaşı oldun ve olursun buna inanıyoruz velakin başta ilçe başkanı seni istemez hayırlısı olsun diyelim
Bütün Yorumları Görmek İçin Tıklayın
2
az bulutlu
Namaz Vakti 27 Nisan 2024
İmsak 03:44
Güneş 05:19
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:20
Yatsı 20:49