banner333

banner309

Tayyip Çavga, Memur-Sen'i Ziyaret Etti

Adalet ve Kalkınma Partisi Kelkit Belediye Başkan Aday Adayı Tayyip Çavga Kelkit Memur-Sen’ i ziyaret etti.

Kelkit 14.11.2013, 23:15 14.11.2013, 23:16
Tayyip Çavga, Memur-Sen'i Ziyaret Etti
banner400

Aday Adaylığı döneminde projelerini ve hedeflerini paylaşmak üzere çalışmalarına devam eden Çavga son olarak Kelkit Memur-Sen İlçe Temsilciliğini ziyaret etti. Çavga ziyaretinde Memur-Sen ailesinin gücünün ve yaptığı çalışmalarla ülke demokrasisine sağladığı katkının herkes tarafından bilindiğini belirterek; “İçinizden çıkan birisi olarak gerek ilçemizi modern bir görünüme kavuşturmak, gerek sosyal ve kültürel değerleriyle ön plana çıkmış, yeşili ile var olan yaşanabilir bir kent oluşturabilmek amacıyla bu yola çıkmış bulunuyorum. Halka hizmetin Hak’a hizmet olduğunu şiar edinerek, halkımızla omuz omuza, onların istekleri doğrultusunda, insani değerleri ön planda tutarak, insanımıza hizmet için bu yola çıkmış bulunuyoruz. Aday kim olursa olsun bütün aday adayı arkadaşlarımın bu amaç doğrultusunda hizmet edeceklerine canı gönülden inanıyorum. İlçemiz için hayırlı olanın olması temennisiyle sizlerin nezdinde tüm hemşerilerimi saygıyla selamlıyorum.” dedi.

Kelkit Memur-Sen İlçe Başkanı Serhan Sevinç; “Ülkemizin en büyük sivil toplum örgütü olma bilinci, kararlılığı ve sorumluluğu ile memleketimize hizmet yarışında bende varım diyerek yola çıkan herkesi canı gönülden kutluyorum. Adalet ve Kalkınma Partisi Belediye Başkan Aday Adayı Sayın Tayyip Çavga’ ya da bu anlamlı ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyor, çıkmış oldukları bu yolun kendileri ve memleketimiz için hayırlı olması temennisiyle başarılar diliyorum.” dedi.

Yapılan ziyarette Memur-Sen’ e bağlı sendika üyelerinin sorularını cevaplayan Çavga’ ya sendikanın yayın organlarından oluşan kitap seti hediye edildi.


Kaynak: Haber29.NET
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 03:45
Güneş 05:21
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:19
Yatsı 20:48