banner333

banner309

Karadeniz bölge toplantısı gerçekleştirildi.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Karadeniz Bölge Toplantısı bölge oda ve borsa yöneticilerinin geniş katılımı ile TOBB’dayapıldı.

İş Dünyası 10.07.2017, 14:43 10.07.2017, 14:57
Karadeniz bölge toplantısı gerçekleştirildi.
banner400

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Karadeniz Bölge Toplantısı bölge oda ve borsa yöneticilerinin geniş katılımı ile TOBB’dayapıldı.

Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası (GTSO)Yönetim Kurulu  Başkanı İsmail Akçay ile GTSO Genel Sekreteri Lütfi Kılıç’ın şehrimizi temsil ettiği  ve TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun ev sahipliğinde yapılan  toplantıda oda ve  borsalar  ile TOBB’un iş dünyası için yaptığı faaliyetler masaya yatırıldı.​

Toplantıdaki  konuşmasındaistişarenin önemine değinen TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu oda ve borsa başkanlarından, gerçekleştirilen faaliyetler  ve çalışmalar hakkında bilgi aldı. Hisarcıklıoğlu, toplantıda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın öncülüğünde başlayan istihdam çalışmalarına da değinerek, TOBB üyelerinin 6 ayda 1 milyon 200 kişiye iş imkanı sağladığını dile getirdi.

Hükümetimizin başlatmış olduğu istihdam seferberliğine TOBB ve  Gümüşhane   iş dünyası olarak   katıldıklarını belirten GTSO  Başkanı İsmail Akçay, ‘’Hükümetimiz tarafından başlatılan İstihdam seferberliğine TOBB iş dünyası olarak bizlerde katıldık ve  üzerimize düşen görevi yerine getirmeye çalışıyoruz. Başta Gümüşhaneli işadamlarımız olmak üzere istihdam seferberliğine destek vererek katkı sağlayan tüm iş dünyamıza teşekkür ediyorum’’ şeklinde konuştu.

Toplantıda ekonomide yaşanan gelişmeler, Türkiye’de ve bölgede iş dünyasının röntgenini çeken anket çalışmaları ve özellikle son 6 ayda iş dünyası adına hükümetten neler talep edildi ve hayata geçirildiğine dair ayrıntılı sunumlarda yapıldı.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 03:45
Güneş 05:21
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:19
Yatsı 20:48