banner333

banner309

İsmail Akçay, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde Yapılan İstişare Toplantısına Katıldı.

Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası(GTSO) Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Akçay, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) bünyesindeki oda ve borsa başkanlarının katılımıyla yapılan istişare toplantısına katıldı.

İş Dünyası 05.08.2016, 08:54 05.08.2016, 08:55
İsmail Akçay, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde Yapılan İstişare Toplantısına Katıldı.
banner400
 Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde bir araya geldiği Oda ve Borsa Başkanlarına seslenen Cumhurbaşkanı Erdoğan, odaların ve borsaların tarihimizdeki ahilik geleneğinin bugünkü temsilcileri olduğunu belirterek, ahinin; sadece işini yapan, üreten, sanatını icra eden kişi olmayıp aynı zamanda yeri geldiğinde ülkesi ve milleti için malıyla, canıyla, yüreğiyle mücadele eden, geleceği de inşa eden kişi olduğunu söyledi.Esnaf, sanatkar ve işadamlarının, 15 Temmuz’da gösterdikleri güçlü duruşu ve verdikleri mücadeleyi yakından bildiğini ifade eden Cumhurbaşkanı Erdoğan; ‘’Şimdi artık kazanımlarımızı koruma değil daha çok çalışma, daha çok üretme, daha çok ihraç etme, daha çok istihdam etme, daha çok dünyayı dolaşma zamanıdır. Daha çok koşacağız. Gördüğünüz gibi, yaşanan darbe girişimine rağmen ekonomimiz çok sınırlı ve kısa sürede telafi edilen bir dalgalanma dışında yolunda ilerlemeye hamdolsun devam ediyor. Bunun için sizlere çok önemli görevler düşüyor. Küresel krizin derinlemesine yaşandığı 2007 yılından bu yana 7,3 milyon yeni istihdam üreten bir ekonomik başarının sahipleri olarak sizlere güveniyorum” dedi.


‘’HER ZAMAN MİLLET İRADESİNE  VE DEMOKRASİMİZE SAHİP ÇIKACAĞIZ’’

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) bünyesindeki oda ve borsa başkanları ve TOBB yöneticileri ile Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde gerçekleştirilen istişare toplantısına katılan GTSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Akçay ise GTSO ve Gümüşhane iş dünyası olarak her zaman milletin iradesinin ve millet iradesi ile seçilmişlerin yanında olacaklarını ifade etti. Toplantı hakkında konuşan Başkan Akçay; ‘’Bugün burada Milletimizin  iradesi ile seçilmiş Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, millet iradesine, demokrasimize, ülkemize destek olmak için tüm oda ve borsa başkanları ve yöneticileri olarak  burada toplandık. GTSO olarak demokrasimize ve  halkın iradesine karşı yapılan bu alçak darbe girişimini tanımadığımızı, halkın iradesinden başka hiçbir iradeyi ülkemizde kabul etmeyeceğimizi her platformda söyledik ve günlerdir meydanlarda bıkmadan yorulmadan  tuttuğumuz nöbetimize de devam ediyoruz.Ülkemize ve  millet irademize karşı yapılacak her türlü saldırıya her zaman engel olmak için var gücümüzle mücadele ettik ve etmeye de devam edeceğiz. İnşallah Cumhurbaşkanımız önderliğinde Türk İş dünyası olarak ülkemize ve milletimize karşı yapılan bu alçak saldırının ülkemizde bıraktığı kötü  izleri  en kısa sürede silip atarak birlik ve beraberlik içerisinde birbirlerine daha kenetlenmiş bir şekilde büyük Türkiye hedefiyle daha özverili ve daha çok  çalışacağız. İş dünyası temsilcileri olarak Cumhurbaşkanımızın bizlere olan güvenini boşa çıkarmayacağız’’dedi. 

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 03:45
Güneş 05:21
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:19
Yatsı 20:48