banner333

banner309

18.11.2017, 20:42

Haber29.NET Sitemiz Yedi Yaşında.

Gümüşhanelilerin Haber Merkezi Sloganıyla hizmet vermeye başladığımız 2010 Yılı Kasım ayından itibaren yedi yıl geçti. Hem de koskoca 7 Yıl. Dopdolu 7 yıl.

İstanbul'un Küçükçekmece ilçesinde bulunan Gümüşhane İktisadi Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nde Yüksel Hamzaoğlu, Yüksel Yalçın ve Serkan Kaya ile temellerini attığımız bu yolda, yol arkadaşlarımızla birlikte devam ediyoruz.

Affınıza sığınarak, Haber 29 Kurucularından birisi olarak sitemizden biraz övgüyle bahsetmek istiyorum.

Hiçbir ticari beklenti gütmeden, memleket sevdamız ile yürüttüğümüz, gece gündüz emek vererek büyüttüğümüz Haber 29 sitemiz memleketimizin özellikle gurbetteki sesi olduk. Gümüşhane’yi internette takip edipte Haber 29’ u bilmeyen duymayan hemşerimiz çok azdır diye düşünüyorum. 7 yıldır 15 bin üzerinde haber yaptık. Her gün yüzlerce hatta binlerce hemşerimiz internet sitemizi ziyaret ediyor. Haberlerimiz milyonlarca kez okunuyor. App Store ve Google Play uygulamalarımızla yüzlerce hemşerimizin cep telefonunda yer aldık.

HABERCİLİK GERÇEKTEN ZOR İŞ.

Her yaptığımız haberin sorumluluğunu hissederek yapmaya gayret ediyoruz. Hemşerilerimizden kimileri bizleri çok sever, kimileri hiç sevmez. Kimileri yandaş tutar, kimileri belki de kin kusar. Ama kim ne düşünürse düşünsün bizim tek amacımız her zaman memlekete hizmet etmek oldu. Hiçbir kurumun, siyasi partinin ya da şahsın gazetesi, tarafı olmadık, olmamaya da gayret ediyoruz. Parayla değil gururla hemşerilerimizin güzel haberlerine yer verdik. Adayları saymazsak şimdiye kadar hiçbir siyasi partiden reklam almadık. Kimsenin düşüncesinin, baskısının altına sıkışmadan doğru bildiğini yazan, paylaşan, tarafsızlığı ilke edinmiş bir site olmaya çalıştık.

Bu süre zarfında Gümüşhanespor ve Torul Gençlerbirliği başta olmak üzere memleketimizin kulüplerinin haberlerine her hafta yer vermeye çalıştık. Sanatçılarımızı, şairlerimizi, gurbetteki hemşerilerimin başarılarını, derneklerimizin faaliyetlerini gururla paylaştık. Tabiki eksiklerimiz, hatalarımız, yanlışlarımız da olmuştur elbet. Kolay değil…

Sözlerimiz fazla uzatmadan… Haber 29’da haberden başka neler var. Paylaşayım sizlerle

Sadece habercilikte yapmadık. Hemşerilerimizi, şairlerimizi, sanatçılarımızı ve yöresel yemeklerimizin tanıtımına da sayısız katkı sağlayan her birisi bir proje niteliğindeki internet sitelerini hayata geçirdik.

Gümüşhaneliler Biyografi Sitemiz www.gumushaneliler.net

Gümüşhaneli Şairler Sitemiz http://siir.haber29.info

Gümüşhane Video Portalımız http://video.haber29.net

Gümüşhane Yemek Tarifleri Sitemiz http://yemektarifleri.haber29.info

Yazmakla bitmez anlatacaklarım ama bir TEŞEKKÜR ile sözlerimi tamamlamak istiyorum.

Haber 29 Sitemizi her gün ziyaret etmeyi unutmayın diyor; yayın hayatımız süresince bizlere maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen herkese, özellikle de başta Recep Ergin ve Yücel Ergin olmak üzere; Gümüşhane’deki yerel basınımıza, Haber 29’a emek ve gönül veren tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyor, saygılarımı sunuyorum.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 19 Mart 2024
İmsak 04:56
Güneş 06:20
Öğle 12:35
İkindi 15:58
Akşam 18:40
Yatsı 19:59