banner333

banner309

Yenikapı Ruhu Kayboluyor

Gümüşhane 28.09.2017, 10:31
Yenikapı Ruhu Kayboluyor
banner400

MHP İl Başkanı Aydın İşe Alımlarda Adalet İstedi

 

Milliyetçi Hareket Partisi Gümüşhane İl Başkanı Nadim Aydın, 15 Temmuz hain darbe girişimi sonrası gelişen Yenikapı Ruhu’nun Gümüşhane’de kaybolmaya başladığını söyledi.

Yaptığı basın açıklamasıyla “Yenikapı Ruhu Yok mu Oluyor?” sorusunu soran Aydın, “Sanki birileri bu ruhun bozulması için çaba harcıyor. İnşallah ben yanılırım” ifadelerini kullandı.

AK Parti’nin adalet anlayışını ağa-maraba taksimi ile anlatan Aydın, “Eskiden ağalar vardı köylerinde yapılan tüm çalışmaları köylüye yaptırır, araziyi köylüye ektirir, hayvanlarını köylüye bekletir, hasadı köylüye toplatır fakat iş bu hasadın paylaşımına gelindiği zaman ise ağa kendi sülalesini kayırırdı. Köylünün emeğini hiçe sayardı. Hani ağalık var ya, maraba bir hiçtir mantığı ile hareket ederdi. Şimdi ben de Gümüşhane’de, işe alımlarda Adalet ve Kalkınma Partisinin adaletini arıyorum. Koza altın işletmelerinde bize Genel Müdürün söz verdiği halde, ‘Bu insanlardan devletine milletine hiç bir zarar gelmez’ diye referans olduğum Gümüşhaneli hemşehrilerimden şu ana kadar işe başlayan olmadı. İşte ben o adaleti bekliyorum” dedi.

Köse İlçesinde yeni yapılan yurt binasında istihdam edilecek en az on beş personelin, gerçek işe ihtiyacı olanlardan değil de yandaşlardan seçildiğine vurgu yapan Aydın, “Köse’de de AK Partinin adaletini bekliyorum. Aynı şekilde Şiran ilçemizde yine öğrenci yurduna alımlarda ‘Git AK Partiye üye ol’ demeyi değil de işe gerçekten ihtiyacın var mı diye sorulmasını istiyor, burada da adalet bekliyorum. İŞKUR’dan işe alımlarda da adalet bekliyorum. Okullarda müdür atamalarında, sağlıkta ki atamalarda adalet bekliyorum” diye konuştu.

Siyasi görüşü ne olursa olsun, 15 Temmuz hain darbe girişimini hayatı pahasına da olsa bertaraf etmek için meydanlarda olan bu insanların ve onların çocuklarının da Gümüşhane’de işe girme hakkı olduğuna dikkat çeken Aydın, “Makamlar gelip geçicidir. Evinde ekmeği olmayan gerçek ihtiyaç sahiplerinin hakları secim kaybederiz diye partililere verilirse, bu çok büyük bir vebaldir ve altından hiç kimse kalkamaz. Biz o kadar çok siyasetçi gördük ki; siyasi güçlerini kullanıp sürgün yaptılar. Haksız bir şekilde görevden alınmalara, hakkı olanın hakkını başkalarına verilmesine şahit olduk. O tür uygulama içerisinde olanlar, haksızlık ettikleri insanların şimdi yüzlerine dahi bakamıyorlar. Çünkü makamlar ellerinden gitti. Gelecek seçimler için bu kayırmalar yapılıyorsa, bilsinler ki yanlış yoldalar. İnanmış insanlar şunu iyi bilirler ki Allah(cc), bir şeyi nasip etmezse olmaz, ederse de buna kimse engel olamaz. Onun için iktidara ve Gümüşhane’deki idarecilere diyorum ki; sizlerden Adalet ve Kalkınma Partisinin adaletini bekliyorum” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Gümüşkoza Gazetesi
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 03:45
Güneş 05:21
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:19
Yatsı 20:48