banner333

banner309

Milli İttifak’tan miting

Saadet Partisi (SP) Genel Başkan Yardımcısı ve Gümüşhane Milletvekili adayı İsmail Hakkı Akkiraz, 7 Haziran seçimlerinin hakkın batıla karşı imtihanı olduğunu belirterek, ‘Biz ahirette hesabı siyonizme, Avrupa Birliği’ne vermeyeceğiz’ dedi.

Gümüşhane 03.06.2015, 08:43 03.06.2015, 08:45
Milli İttifak’tan miting
banner400
SP ve Büyük Birlik Partisi’nin (BBP) oluşturduğu Milli İttifak Gümüşhane teşkilatı, Belediye Başkanlığı önündeki alanda miting düzenledi. 7 Haziran 25.dönem milletvekili seçimlerine sayılı günler kala gerçekleştirilen mitingde ilk olarak SP İl Başkanı Avukat Akın Demir konuştu.

Demir, Gümüşhane’de 4 yıldan beri başkanlık görevini yaptığını, Gümüşhane’nin sorunlarını, dertlerini her daim gündeme getirip sorunlara çözüm üretmek adına idarecilerle, yöneticilerle, siyasilerle kötü olmak adına her türlü fedakarlığı, mücadeleyi verdiğini ve vermeye de devam edeceğini söyledi.

Gümüşhane’nin yol sorununu, çöp sorununu, kalkınma sorununu dert edinmiş bir teşkilatın başkanı olarak miting alanının hınca hınç dolması ve miting alanında yer kalmaması gerektiğini kaydeden Demir, “Çünkü bu dava sizin davanız. Bu teşkilat sizin teşkilatınız. Bu dava Erbakan Hoca’nın davası, Muhsin Başkan’ın davası. Merhum Erbakan Hoca ve Muhsin Başkan’ın bize miras bıraktığı bu davaya biz ömrümüzün sonuna kadar sadakat göstermeye devam edeceğiz. Bu dava hakim olacaktır. Çünkü bu dava Allahın bize emaneti olan bir davadır. Erbakan Hoca ve Muhsin Başkan’ın emanetidir. Bu dava her zaman adil ve hakkaniyet ölçüsünde siyaset yapan bir teşkilattır. Bu dava milletin maddi ve manevi imkanlarını millete veren bir davadır.” dedi.

“ÇIKTIĞIMIZ BU YOLDA SİZLERDEN DESTEK İSTİYORUZ”

SP Gümüşhane ikinci sıra milletvekili adayı Adem Kaya ise Gümüşhane’nin meselelerini çözmek, Gümüşhane’ye hizmet için yola çıkmış kadroların Gümüşhane’nin meselelerini konuşmaktan daha doğal bir şey olmayacağını belirterek, Gümüşhane’de 30 yıldır devam eden göçün hala devam ettiğini savunarak “Biz memleketimize hizmet etmek zorundayız. Memleketimizin sorunlarını çözmek zorundayız. Çıktığımız bu yolda sizlerden destek istiyoruz.” diye konuştu.

“BİZ AHİRETTE HESABI SİYONİZME, AVRUPA BİRLİĞİ’NE VERMEYECEĞİZ”

Mitingde son ve en uzun konuşmayı yapan Saadet Partisi (SP) Genel Başkan Yardımcısı ve Gümüşhane birinci sıra Milletvekili adayı İsmail Hakkı Akkiraz ise 7 Haziran seçimlerinin hakkın batıla karşı imtihanı olduğunu belirterek, “Biz ahirette hesabı siyonizme, Avrupa Birliği’ne vermeyeceğiz” dedi.

Gümüşhanelilerin bankalara olan toplam borcunun 360 milyon TL olduğunu, bunu nüfusla orantıladığında her vatandaşın yaklaşık 2 milyon borçlu duruma getirildiğini belirten Akkiraz, seçimi kazanmak isteyenlerin oyunu Saadet’e, kaybetmek isteyenlerin ise diğer partilere vermelerini istedi.

“BUNLAR SİZİN NESİLLERİNİZİ LOTOCU YAPMIŞ”

AK Parti’nin 13 yıllık döneminde sürekli borçlandığını, vatandaşı da borçlandırdığını dile getiren Akkiraz, yine AK Parti iktidarları döneminde insanların ahlaki yozlaşma içine itildiğini savunarak, “Bunlar iktidara geldiği zaman bizim milletimiz daha ahlaklıydı. Bizim insanımız ahlaki yozlaşmanın içine itildi. Suç işleme oranları arttı. Siz nasıl dindar nesil yetiştiriyorsunuz ki bu artıyor. Devlet Denetleme Kurulu’nun hazırladığı rapora göre 18 yaş altı çocukların kumara alışkanlık durumu araştırılmış. 18 yaş altı gençlerin yüzde 28,4 ü sayısal loto oynuyor. Bunlar sizin nesillerinizi lotocu yapmış. Yüzde 25.9 u piyango bileti satın alıyor. yüzde 25.9 u yine iddaa oynuyor. Kendinize gelin Saadete gelin. 
Bu saydıklarımızın yüzde 18’i ise kazı kazan oynuyor. Kumar aleminde yapılan araştırmalara göre yıllık 5 milyar dolar sanal kumarda dönüyor. Bu günahlara Gümüşhane susamaz. Uyuşturucu ortaokullara kadar inmiş. Dış politikayı Amerika’ya, Avrupa’ya teslim etmişiz.” dedi.

AK Parti hükümetinin Suriye politikasının da yanlış olduğunu ifade eden Akkiraz, şöyle konuştu: “Amerikalılarla oturdun eğit-donat antlaşması yaptın. Nasıl bir anlaşma. Adamın silahını sen vermeyeceksin, elbisesini sen giydirmeyeceksin. Sadece silah kullanmayı öğreteceksin sonra Amerikalılara teslim edeceksin. Onlar seni bölmek parçalamak istiyor. Senin eğittiğin insanları sana karşı güç olarak kullanacak ve sen kendi elinle kendi düşmanını kendi eliyle eğitmiş biri olarak tarihin derinlerine gömülüp gideceksin.” 

“SAADET PARTİSİ PEYGAMBERİN YOLUNDA YÜRÜYEN PARTİDİR”

İktidarlarında toplumun bozulan ahlak yapısını tekrar kendi inanç değerlerimiz üzerinden inşa edeceklerini, bütün kötülükleri yasaklayacaklarını, faiz borçlarını kaldıracaklarını, ekonomiyi onaracaklarını, tarım ve hayvancılığı geliştireceklerini, özgün sanayiyi inşaat edeceklerini, işçiye, köylüye, memura yüzde 50 zam vereceklerini, İslam Birliği’nin ayağa kaldıracaklarını, kadınların korunacağını, dar gelirlilere yardım yapılacağını belirten Akkiraz, “Ancak bunları yapmak için bize yarım yamalak iktidar vermeyeceksiniz. Peygamberin yolunda yürüyen Saadet Partisi tek başına iktidara geldiği zaman diyecek ki faiz borçları kaldırılmıştır. Allah bir şeyi engelleyin deyip de bir topluluk onu engellemeye kalkarsa Allah o topluluğun yardımcısıdır. Allah o topluluk üzerinden bu kötülükleri kaldırır. Asgari ücreti en az 1500 TL’ye çıkartıp vergiyi tamamen kaldıracağız.” diye konuştu.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 03:45
Güneş 05:21
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:19
Yatsı 20:48