banner333

banner309

05.10.2015, 08:57

ERCAN ÇİMEN VE “KELKİT DELİKANLISI”

Havuz medyasının yerel uzantıları ve bazı sitelerin verdiği haberlere göre, “Ercan Çimen’in, Cumhurbaşkanına yazdığı mektup nedeni ile Aydın Doğan’ın Gümüşhane ve Kelkit ilçemizi istismar ettiğini, (Kelkit Delikanlısıyım) demesini, Kelkit’imizi tartışmaya çalıştığını” belirterek, güya kınama yapılmaktadır.

**

Ercan Bey daha dün, Aydın Doğan’ın Gümüşhane’ye yaptığı hizmetlerden dolayı, kendisine onur belgesi veren siz değil misiniz? Vay Be!! Dün Aydın Bey’in emir eli olanlar, bugün kendilerini dev aynasında görerek arkasından ahkâm kesiyorlar. Yarın çok sevdiğini söylediği, Cumhurun, arkasından benzeri şeylerin söylenmeyeceğinin garantisi de yoktur.Yazık!!

**

Elbette Aydın Doğanın eksikleri eleştirilecek yönleri olacaktır. Siz, 13 yıl tek başına iktidarda olup, yanlış politikalar nedeni ile bugün ülkeyi felaketin ve bölünmenin eşiğine getirenleri neden kınamıyorsunuz?

**

Bundan öncede, Fetullah Hoca’ya “Dön Çağrısı” yaparak bakın ne demiştiniz? “Türkçemizin gelenek ve göreneklerimizin 135 ülkede açtığı okullarla yaygınlaştıran, ülkesini çok sevdiğini, eğitim ve öğretimde üstün başarılar gösterdiğini Dünya’ya deklere eden Sayın Fetullah Gülen Hocamıza, dön artık çektirdiğiniz hasret var. Saygı ve sevgilerini, şükranlarını arz ederek”, övgüler düzen siz değil miydiniz? Şimdi Hoca Efendiye, arkasından, partinizle birlikte kem sözler söyleyen yine sizler değil misiniz?

***

Sayın Çimen,“Türkçe ile felsefe yapılmaz, Çözüm süreci içerisinde valilerimiz kendilerine verdiğimiz talimatlar gereği güvenlik güçleri operasyonlara girmiyorlardı”.Diyen Sayın Cumhurbaşkanın görevi sona erdikten sonra, arkasından ne söyleyeceğinizi şimdiden halkımız merak etmeye başlamıştır.

**

Aydın Doğan nereli? Kelkit’e uzaydan mı geldi? Gümüşhane Kelkit ve Şiran’a yaptığı yatırımlar ortadadır. Yaptığı yatırımlarla Gümüşhaneli ve Kelkitlinin yüzünü güldürmüştür. Yüzlerce insanımıza ekmek kapısını açmıştır. Keşke diğer Gümüşhaneli iş adamlarımızda, ilimize böyle iş istihdamları edecek yatırımlar yapsa kötümü olur? Sizden önceki belediye başkanı, çağrı merkezinin açılması hususunda nasıl öncülük etmişse, sizde benzerlerini yapabilirsiniz.

**

İster size oy versinler isterse vermesinler, siz artık Gümüşhanelinin belediye başkanısınız. Bu durum halen anlaşılmadı ise, birileri bunu anlatmalıdır. Gerek siz, gerek iktidar ve muhalefet partisinin belediye encümen üyeleri, siyasi rozetlerinizi çıkarıp hizmet rozetini takmalıdırlar.

**

Hemşehrimiz ve iş adamı, Aydın Doğanla kurulacak iyi bir diyalog, sizinde elinizi güçlendirebilir. Siz, Gümüşhane’nin delikanlısı olabiliyor musunuz? Delikanlı olmak her babayiğidin harcı değildir.

Bu konuda, görevlerinin bilincinde olmayan, kendilerini sendikacı ve STK’lı zanneden bazılarının dolmuşuna gelerek, kükremeniz siyaseten size hiçbir şey kazandırmaz.

Ak Parti iktidardan düştüğü ve Sayın Erdoğan’ın görevi sona erdiği zaman, arkasından ilk olarak olmadık sözleri söyleyenleri hep birlikte göreceğiz.
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 29 Nisan 2024
İmsak 03:40
Güneş 05:17
Öğle 12:24
İkindi 16:14
Akşam 19:22
Yatsı 20:52