banner333

banner309

05.10.2015, 12:38

BÜLENT ARINÇ’TAN OSMAN AKGÜL’E CEVAP

Ak parti Gümüşhane milletvekili adayı, Osman Akgül’ün basına yansıyan konuşmasında,” AKP ve MHP koalisyon hükümetinin kurulmamasının sorumlusu muhalefeti göstererek, halkımızın aklı ila alay etmektedir.

**

Yalan söylemek kimseye pirim yaptırmaz. Değerini de yükseltmez. Kimin koalisyon hükümeti kurmaktan kaçtığını ve önünü görmeden beyanat verenlere, Ak-Parti’li Başbakan yardımcısı ve hükümet sözcüsü, Sayın Bülent Arınç, CNN Türk’te yaptığı konuşması ile cevap vermiştir.

**

Sayın Arınç konuşmasında, “ Türkiye’nin şartları bunu emrediyordu. İsteseydik koalisyon hükümetini kurardık. CHP ile de MHP ile de kurardık. Ama istenmedi. Kocaeli milletvekili bir arkadaşımız, köylere çıkmış, Ak Partililerin olduğu bir yerde, niye bir koalisyon hükümeti kurmadınız diye sormuşlar. Milletvekili de, görmediniz mi, şunu bunu yaptık, ama muhalefet istemedi.” demiş.

* *

“ Bunun üzerine Ak-Partililer cevaben, ‘Bizi aldatmayın biz her şeyi görüyoruz dediler. Yav! 4 günde kırlangıçlar yuvasını yaparken, siz 40 günde bir hükümet kuramadınız. Şimdi yuvarlana yuvarlana seçime gidiyoruz.” Dedi.

**

Sayın Akgül, Bakın Ak Partililer bile, “Bizi aldatmayın biz her şeyi görüyoruz” diyorlar. Sayın Arınç’da, “İsteseydik koalisyon hükümetini kurardık, Ama istenmedi.” Diyor. Siz halen çıkmış halkın aklı ile alay etmeye devam ediyorsunuz. Şimdi koalisyon hükümeti kurmaktan kimin kaçtığını anladınız mı?

**

Konunun anlaşılıp anlaşılmadığına sonraki beyanatlarda bakacağız. İsterseniz, Zafer Meydanında büyük bir ekranda, Sayın Arınç’ın konuşmasını videodan halkın huzurunda dinleyelim. Var mısınız? Zaten yapılan anketlerde, halkın yüzde 78,9’u hükümetin kurulmasını, Saray tarafından engellendiği belirtilmektedir.

**

Efendim “Bahçeli her şeye hayır hayır demiş. Efendimiz (s.a.v) buyuruyor ki” Bir fasık size bir söz getirdiği zaman, onun doğru olup olmadığını araştırın, sonra konuşun. Aksi halde iftira etmiş olursunuz.” Bir merkezden yapılan mesnetsiz haberleri, tekrar etmek ve başkalarına iftira etmek dinen de haramdır.

**

SEÇMENİN SANDIK ÜZERİNDEN VERDİĞİ MESAJDA

* Koalisyon hükümeti dururken, azınlık hükümetine HAYIR.

* Başkanlık sistemi ile ülkenin federasyonlara, özerk bölgelere bölünmesine HAYIR.

* “Çözüm süreci” adı altında ülkenin, 13 yıl sonra felaketin eşiğine getirenlere HAYIR:

* Soygun düzenine ve yolsuzluklara, rüşvete HAYIR demiştir.

**

Dolmabahçe’de bebek katili Öcalan’ın 10 maddelik metnini, milletin gözünün içine baka baka kabul eden Ak Parti, MHP’nin, ülkenin geleceğini için sunduğu 4 maddeyi kabul etmemiştir. MHP, odu odluda, beslediğiniz HDP kadar da olamadı mı? ( Devamı Var)

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 18 Nisan 2024
İmsak 04:00
Güneş 05:32
Öğle 12:26
İkindi 16:10
Akşam 19:11
Yatsı 20:37