banner333

banner309

22.03.2016, 22:26

YENİ ANLAŞMA YENİ TÜRKİYE !

 YENİ   ANLAŞMA  YENİ  TÜRKİYE !

Yeni anlaşmaya göre Türkiye ,3 milyar dolar civarında para karşılığında Avrupa'daki tüm sığınmacıları (Suriyeli,Afgan,Pakistan,Irak vs )kendi ülkesine alıyor. Bu akıl işi mi? Önümüzdeki yıllar da Türkiye hırsız ve dilenci bataklığı olacak gibi... Zaten bizim caminin önü her cuma Suriyeli dolu. İSTİKRARLI TÜRKİYEYİZ YA ... Birileri öyle diyor,nasıl istikrarsa. Gelen aldatıyor,giden kandırıyor. Şimdi de sığınmacı mevzuunda yarın ülkemizde kan gövdeyi götürürse, huzursuzluk daha da katmerleşirse yine AB bizi kandırdı diyecekler. 
*
Gelen Suriyeliler zaten vatandaş olarak kabul ediliyor. Seçme ve seçilme hakları da verilecekmiş. İleri ki seçimlerde Suriyeli Belediye başkanlarımız ve vekillerimiz de olacak. Şimdi Türkiye de artık bir çok yerde tarım yapılmıyor. Araziler bomboş duruyor .Köye giderken yağ,yumurta,yoğurdu bile şehirdeki marketten alıp götürüyoruz. İnsanlar şehirlere yığılmış.Memleketimin insanı işsiz,üniversite mezunları sokakta harçlıksız dolaşırken ,şimdi de göçmenler gelecek ,oh ne güzel... Bu mu ülkeyi idare etmek ? Bu politikalar neyin nesi Allah aşkına? Böyle politika mı olur? 
*
Yıllardır  hep kazanan  iktidara  oy verenler , sizler bu politikalara ne diyorsunuz? Neler oluyor? Tamam anladık bazı fırınlardan liste usulü bedava ekmek alanlar da var,o ekmeklerin parası da bizim vergilerimizden çıkıyor. Seçimlerde çok çalışanlar yandaşlıktan faydalanmanın peşinde ,ama nereye kadar? Ülkenin hali perişan . Birileri zengin olacak diye, birilerinin midelerinin dolması için ülkemiz ne hale geldi? Ülke sanki maymunlar cehennemine döndü.Her gün onlarca şehit geliyor,bunun sonu nereye gidiyor? Adamlara neler söz verildi ki yerine gelmeyince katliama devam ediyorlar ? Yapılan patlamalar ve katliamlar devam edeceğe de benziyor .'' Bize oy verin analar ağlamasın ''dendi ,millet de oy verdi ,şimdi analar kat kat fazla ağlıyor. Analara da ,ana kuzularına da sizlerin yüzünden yazık oluyor.
*
Hani birileri , Şam'da Cuma günü namaz kılacaklardı ,ne oldu bu cuma günü namaz kılma işi ? Bırakın namaz kılmayı ülkemizde güvenlik nedeniyle futbol maçı iptal ediliyor. 
*
(Türkiye , en zor zaman olan Kurtuluş Savaşında bile, asla ama asla Dünyaya böyle zavallıca ve gurur kırıcı reklam olmamıştır.)
*
Türk Milleti'nin ve ülkemizin düşürüldüğü şu hale bakın !
Ülkemiz öyle bir hale getirilmiş ki, düne kadar , aynı masada yiyip içenler ,birlikte megri megri türküler söyleyen teröristlerin teröründen ,güvenlik nedeniyle maç iptal edilebiliyor bu ülkede. Yoksa stadyumda yapılacak ''hükümet istifa ''seslerinden mi korkuldu acaba?
*
Orta Doğu ve İslam coğrafyasında bize sormadan kuş uçamaz diyenlerin İSTİKRARLI yeni Türkiyesi bu mu?
Saygılarımla...
C Nas
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 03:45
Güneş 05:21
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:19
Yatsı 20:48