banner333

banner309

13.05.2022, 09:02

Valiler Kararnamesi ve Vali TAŞBİLEK

Son Valiler kararnamesine göre 33 Vali ile ilgili yapılan tasarruftan vareste tutulan Valimiz Sayın Kamuran Taşbilek  Gümüşhane’lilerin gönlünde yer eden konumunu belliki   en azından 2023 seçimlerine kadar devam ettirecek.

Sivas 1971 doğumlu olan sayın Taşbilek, 27.10.2018 Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile Gümüşhane Valisi olarak atanmıştı. O gün bu gün halkın içinde olan ve onların dertleriyle dertlenip coşkuları ile coşan, hal hatır sormayı asla ihmal etmeyen   büyüğüne ne saygıyı küçüklerine sevgiyi . herkesin sofrasına oturmayı,Türkün geleneksel töresi olarak bilip ve uygulayan Sayın Taşbilek, bu etkinliklerini  eşi Saygıdeğer Öğretmen Sibel hanımefendiyle birlikte sürdürmekte bunu da severek  yaptıkları bilinmektedir.

Gümüşhane de görev yapan Valilerin görev süreleri ortalama 2 yılı geçmiyor. İstinası yok mu? Var elbette.  Son yıllarda önceki Valilerden Sayın Enver Salihoğlu 5 yıl kalmıştı.  Şimdi de  Sayın Taşbilek’e nasip oldu .  Sürenin uzaması  atama makamının Mülki İdare Amirine  karşı duyduğu  güven ve onun  yöneticiliğinde ki ferasetine artı anlam yüklemesi bakımından fevkalade önem arz etmektedir.  Bu güvene mazhar olmanın hakkını Sayın Taşbilek kuşkusuz tam olarak verecektir.Devam eden hizmetlerine yenilerini de ekleyerek   kendisine güven duyan çevreleri  asla   mahcup etmeyecektir.

Bizim inancımız da bu doğrultudadır.

Bizler kendisinden razıyız. Valimizin bir süre daha bizimle kalmasının haberi Halk arasında coşkuyla karışlanmıştır. En azından başlattığı hizmetlerin bazılarını bitirme mutluluğunu yaşar diye  de değerlendirmeler yapılmaktadır.

Bu bir nöbet işidir. Yeniden hayırlı olsun dileklerimizi sunar başarılar dilerim.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 03:58
Güneş 05:31
Öğle 12:26
İkindi 16:11
Akşam 19:12
Yatsı 20:38