banner333

banner309

07.05.2014, 19:37

ÜLKENİN ADİL YÖNETİLMEYE ÇOK İHTİYACI VAR !

ÜLKENİN ADİL YÖNETİLMEYE ÇOK İHTİYACI VAR !
Son yıllarda pkk’ya verilmeyen taviz kalmadı. İktidar terörist başı Apo’nun ağzının içine bakmaya devam ediyor...
Hükümeti idare edenler , bir yıldır şehit cenazesi gelmediği, anaların ağlamadığı propagandasıyla yerel seçimleri atlattılar, cumhurbaşkanlığı seçimlerine hazırlanılıyor!..
Şehit cenazeleri gelmedi, analar ağlamadı ama…
Ülkenin bir bölgesi de pkk’ya teslim oldu!..
Asker meselelere uzak ve kolu omuzdan kırık gibi, devlet ortadan kayboldu, meydan şu an malum bölgede pkk’ya kaldı!..


O sebeple ve hırsızlıklardan ötürü , seçim sonucunda yüce Türk Milletinin bir kısmı çiçek yağına,kömüre tenezzül etmeyerek ve sahte din tüccarlığına inanmayarak ; 2.500.000 AKP oyunun MHP’ye ve 400.000 oyun da CHP’ye kaydığını, iktidarın oylarının 3.000.000 civarında eridiğini, %50 den %43’e düştüğünü falan anlatacak değilim.Şimdi köşk seçimleri var,oyun üstüne oyun oynanıyor. Hırsızlık ve yolsuzluk olaylarından yargılanan dört bakanın teskere meselesi mecliste iç edildi. Simit çalan çocuk yıllarca içerde yatmıştı. İktidar ol, ne yaparsan yanına kar kalsın .Rıza Zerrap dahi benim bu ülkeye faydam oldu diyor,diyor demesine de ne Zerrap,nede bu hükümet ile zenginliğin zirvesini yaşayanlar vergi sıralamalarında hiç gözükmüyorlar. Onlar vergilerini TC vergi dairesine değil de acaba kime veriyorlar?


Bu meyanda Türk Milliyetçileri ,bu adaletsizlikleri ,tüm bu olanları , özerkliği asla kabul etmez,etmeyecektirler.Türk Milliyetçileri , Müslüman Türklüğün menfaatine olmayan hiç bir projede yer almazlar.Türk Milliyetçileri ne ABD ,nede İsrail projelerine alet olmazlar.Alet olanlar bellidir,ülkemizin belli bir bölümünü bu ülkelerin uşaklığını yapan pkk ya teslim edenlere bu durumu sormak lazım.Türkiye özellikle son yıllarda inatlaşmalar ve ötekileştirmelerin çok hızlı geliştiği bir ortamda kötü yönetiliyor.Lider devlet,büyük devlet deniliyor ama ,atılan her adımda da bebek katilinin önerileri sürekli göz ardı edilmiyor. Seçimden sonra bu durumu farkedenler , bari önümüzdeki seçimlerin değerlendirilmesini iyi yapsalar ,ülkenin menfaatine olacağı kesindir.


Ak parti içerisinde de , Muhalefet içerisinde de Ülkeyi yönetme konusunda ciddi sıkıntı olduğu doğrudur. Aslında güçlü ,iradeli,demokrasiye inanmış örneğin meclis başkan yardımcılarından Meral Akşener Hanımefendi, bir bayan olarak Cumhurbaşkanı olsa Türkiye'de parti memuru Cumhurbaşkanlığı sona ermiş olur ,düşüncesini dillendirenler oldukça çok fazla...
Siyasete kendi çıkarları için ,kanunları da kendilerini korumak için sürekli şekilden şekile sokan iktidar partisi ,Erdoğan'dan sonra neler olurun hesabındalar. İktidar partisindeki iç çatışmalar aslında çok fazla,ancak tek kişi tarafından sevk ve idare edildiğinden,yani demokrasi kuralları yok denecek kadar az olduğundan çalkantılar dışarı yansımıyor.


Koyunu kaybolanın gelip hesabını Hz.Ömer'den sorması ,adilliğinde ,soymayan,soydurtmayan bir devlet anlayışına ve sahiplenmeye , bu ülkede çok ihtiyaç var.Tüm bu adaletsizlikleri ve bölenleri görmemezlikten gelmeyen, bu ülkede yaşayan herkese adil ve eşit yaklaşan, hakkı haklıya teslim edecek ,sadece kendi partilisini değil , diğerlerini de eşit bir biçimde Ömer olup kucaklayacak ,kısaca Hz. Ömer adaletini uygulayacak , eşi dostu ,çocuğu suç işlese bile suçlu ve güçlünün değil, haklının yanında yer alabilecek insanların devletin başına gelmesi bu ülkeyi rahatlatacaktır...Kısaca bu ülkenin adil yönetilmeye çok ihtiyacı var !!!
Saygılarımla...
CEVAT NAS

Yorumlar (1)
huda 10 yıl önce
cavat kardeşimiz hala 1978 yılarındaki attığı yada attırdığı taşların etkisinden kutulamamış hala kürtlerin bu vatan evladı olduğunu hazmedememiş hala şehit kanı üzerinden siyaset yapmaktan vaz geçememiş belliki öğretmen oluşuda bu duruşunu değiştirememişki erken emekli oldu.
2
az bulutlu
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 04:39
Güneş 06:05
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:49
Yatsı 20:09