banner333

banner309

16.08.2012, 03:43

TÜRKMEN BEYİ VE KERKÜK

Devlet Bahçeli Kerkü'ğe gidecekti ,Irak vize vermemiş.Verse şaşardım. Birileri biz artık dünyaya hükmeden büyük devletlerdeniz diyor, içteki kafasız bir yığın safı kandırıyorlar. Bakın dünya lideri olmuşuz diyenler! Düşen uçağımızı elin Amerikalısı gelip buluyor,pkk lıları elin heronları ile izliyoruz, izliyoruz izlemesine de bu heronlar nasıl donatılmış ise nedense bizleri 
görüyor,vatana hainlik eden pkk canilarini görmüyor. Adamlar kafalarına koyduğu karakolu ,askeri birlikleri veya sivil yerleri heronlara takılmadan basıyor,kırıyor,öldürüyor istediği gibi çekip gidiyor.. Bu heronlar yoksa bizleri izleyip İsrail'e,ABD ye istihbaratmı veriyor? Velhasıl hainler giriyor çıkıyor ama Türk Milliyetçileri Kerküğe gidemiyor. Çünkü oradaki milliyetçi şuuru iyi biliyor dağda, mağarada yaşayan zevat.

Biz bu son dokuz yılda büyük devlet olduk diyenler; Madenlerimizi hep yabancılar arıyor,iç ediyor,işletiyor. Biz büyük devlet olduk diyenler; Tunceli milletvekilini adamlar alıyor tıpış tıpış götürüyor, o da onlara diyor ki nasılsınız? Size nasıl yardımcı olabiliriz?Kebap falan yiyip geliyor.Adamın beyaz gömleği giderken nasılsa öyle beyaz ,lekesiz geri geliyor. Nasıl kaçırma ise anlayamadık! Biz büyük devlet olduk, İsrailin Uluslararası kara sularında öldürdüğü insanlarımızın hesabı ne oldu? Ses yok! Ey Dünya lideri .Demokrasinin vaz geçilmez unsurlarının en önemlisi partilerdir. Partiler varsa demokrasi vardır. Türkiyede bir parti liderine, dünya ile entegre olmuş iktidar vize alamamış veya almamış ,aldırtmamış da olabilir,her ihtimal var. Onlar vızır vızır gidip geliyorlar. Haa onlar dost ,Milliyetçiler düşman öyle mi? Elbetteki Türk'e düşman olan herkes Milliyetçilere düşman olacaktır. ABD,AB,Barzani,Talabani ,Bop,Kiliseler birliği ne derse başüstüne diyen Ülkücüler deyil,diyenler belli heryere gidip geliyorlar. ABD de ye postunu serenler zaten diyaloğa devam,Türkiyedeki saf insanları din adına okul,dersane,başka kurumlar vasıtasıyla soymaya devam ediyorlar. Ama Devlet Bahçeli Kerküğe gidemiyor. Niçin?

Malum ramazan özellikle iktidar belediyeleri iftar yemekleri için çok para harcıyor. Diğer partililerin çoğu bu yemeklere gitmiyor. Vatandaştan kesilen vergi paraları ile oy avcılğına ucu varan yiyip içme devam ediyor.Has partili Numan Bey de baktı ki Devletin malı deniz...... O da kirişi kırdı ,ona inananları yüzüstü bırakarak ,o temiz referansa yazık ederek deryaya daldı, çok yazık! Dünyaya bakıyoruz sadece Müslümanlar perişan ,sahipsiz,yakılan,BOP' un emelleri doğrultusunda Irak 'ta namusu kirletilen müslümanlar, Arakanda toplu imha edilenler müslümanlar, Doğu Türkistanda yıllarca zulmedilenler müslüman Türkler, Balkanlarda ,Sırbistanda zulmedilenler müslümanlar,Filistin,Azerbaycan,Irak vs zulmedilenlerin hepsi Müslümanlar ve Dünya lideriyiz,öyle mi? Yıllarca Türkmen'in zulüm gördüğü dün Saddam,bugün ABD endeksli pkk ortaklı ,Talabani,Barzani karışımı zulüm gören Kerküğe Türkmen Beyi gidemeyecek öyle mi? Can bedende iken salası çekilen KERKÜK, kaderin hep ağıtlarla mı geçecek ?

Öyle ya yıllarca komşuluk ,arkadaşlık yaptığımız iktidarda olan bu insanlar bize ne kadar insani davranıyor, bakış açıları ne kadar adilane ki,Iraktaki bilmem kimlerden ne bekliyoruz? Düştüğünüzde ,bir işiniz olduğunda size sahip çıkıyor mu bu insanlar? Bir deneyin cevabını alırsınız. Peki bu adamlar Hz Ömer'in adaleti diye diye, Peygamber efendimizin ashabı diye diye iktidar olmadılar mı? Dindar görünümlü bu guruplardan Türkiyede , 12 eylül öncesi kominizme karşı,şimdilerde pkk ya karşı verilen mücadelede bu badem bıyıklı,ABD endeksli sözde dindar geçinen zevattan vatan hainleri kaç kişi öldürdü? Veya hiç öldürüldü mü desek daha iyi olmaz mı? Oh ne güzel ılımlı dindar gözük , vatan evlatları dağda belde şehit olsun ,siz ılımlı müslümanlık adına soyun bu milleti ,saltanat sürün. Ama adamlar haklı böyle CHP, böyle MHP olursa ,ehliyetsiz,beceriksiz,adamın adamı olan adamları illerde ilçelerde yönetimlere getirirseniz ,bu ülkedeki soygun ve talan devam edecektir.Şöyle oy alacağız böyle çıkış yapacağız,bunların hepsi palavra,görünen köy klavuz istemez. Ne durumdayız ki Devlet Bey Kerküğe gidemeyecek. Ve hayat devam ediyor.

Neme lazım ,dünyaya söz geçiren iktidarımız var,çıkar yarın bir cümle daha kurarlar ''one münit ''gibi bu sefer yüzde yetmiş oyla yeniden iktidar olurlar.Ne büyüğüz bir pati lideri Kerküğe gidemiyor. TC Devleti ne yapacak acaba merak ediyoruz? Solun durumu belli de Milliyetçi Hareket ne yapıyor ? Ders alıyor muyuz?Yaşadığımız kente bakıyorum vah ki vah , ders alınmadığı ayan beyan gözüküyor!!! Allah Türk'ü Korusun ve Yüceltsin ! Amin
Saygılarımla
Cevat Nas
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 03:47
Güneş 05:22
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:18
Yatsı 20:46