banner333

banner309

13.04.2015, 14:12

TÜRKİYE'NİN ÇALKANTILI SON 12 YILI

 TÜRKİYE'NİN  ÇALKANTILI  SON  12 YILI 

12 yıldır müthiş bir propaganda mekanizması ile birilerinin “Türkiye’yi iyi yönettiği” algısı devam ediyor. Müthiş bir para trafiği akışı ile ,tv ler ve basın yayın bu algıyı katlayarak halka sunarken,arkadaki çürümüşlük,milli değerlerin katledilişi maalesef halktan saklanıyor.


Oysa 12 yıldır bu ülkeye yapılmayan kötülük kalmadı. Sınırlarımız delik deşik edildi. Ege'de bize ait 17 tane ada Yunanlılar tarafından işgal edildi.Kaybedilen Süleyman Şah Türbesi ve çevresi,pkk ya teslim edildi. pkk ya tanınan onca haklar ve kanlı katil Öcalan'ın baştacı edilmesi gerçekleşti. Ülkenin tepeden aşağı soyulması gerçekleşti .Hırsızlığın açık seçik yukarılara tırmanması ile dünyaya rezil olduk ! Adaletin dibe vurması ile Hz Ömer söylemlerinin nereye gittiğini arar olduk! Ordunun etkisiz duruma getirilmesi ile nerede şanlı Türk Ordusu der olduk!


Milli Eğitimin dibe vurması ile Milli Eğitimi arar olduk! Öğretmenliğin tamamen değersizleşmesi ile Sevgili Öğretmenimin bizler için uğraşlarını hatırladıkça ,utanç duyar olduk ! Yıllarca Üniversiteye giriş sorularının el altından çaldırtılması ile, bu adamlar hakikaten bu hususta çok mahirler demek zorunda kaldık! Binlerce öğrencinin haklarının gasp edilmesini içimiz sızlayarak izledik! Sınırlarımızda tüm ülkelerle olan dostluklar bitti,sadece pkk güdümlü Peşmerge yönetimi ile bu yönetim dost kaldı.1. Habur 2 ve 3. Haburlarda düşmanlarımızın alkışlarla karşılanması yüreğimize ok gibi saplandı. Dün söylenenler bugün sürekli unutulurken ,şerefsizliğin nasıl olduğunu açıkça izleyerek öğrendik !


Yakılan Türk Bayrağının haddi hesabı yok. Ölen işçi sayısı hiç bu kadar olmamıştı. Çıldıran asker sayısı hiç bu kadar değildi. Milli varlıklarımız hiç bu kadar satılıp ,talan edilmemiştir.Yandaşlara peşkeş çekilen araziler ,onlara verilen ihaleler asla bu kadar olmamıştır. ''Pkk ile görüşen de ,görüştü diyende şerefsizdir.'' dendi ,ancak daha sonra durum açığa çıkınca,''biz dört yıldır görüşüyoruz.'denilerek,Dolma Bahçe görüşmeleri ile durum perçinlenmiş oldu...Delikanlılık raconu hiç bu kadar çizilmemiştir!


Kadına şiddet,intiharlar,gasp,soygun,çıldırma ,ihanetler,vatan hainliklerinin artması açık ve bariz bir biçimde tavan yapmıştır...İşsizlikten ,açlık ve sefillikten dolayı bir paket makarnaya satılacak kadar milyonlarca insanın oluşması bu 12 yılda artarak gerçekleşmiştir.Kimsenin artık kimseye güvenmemesini herkes söylüyor,biliyor,yaşıyor... Nerede kaldı o denilen imanlı gençlik, hak edene hakkını verin neden demiyorlar,çıkış mıyorlar? Dış borç açığı hiç bir zaman bu kadar çok olmamıştır. Halk gittikçe fakirleşmekte ,çöp bidonlarının içinden yiyecek arayan insanlara bu kadar rastlanmamıştır. Ve açıkça kıyamet alametlerini aratmayacak ne varsa 12yıldır yaşamakta bu millet ! Ancak birileri saf insanları uyguladığı propaganda ile iyi şeyler oluyor hipnozlaması ile uyutmaktadır. Daha yazabileceğimiz çokça olumsuzluk bu ülkede yaşanmakta,gerçekleşmektedir.


Geçen akşam bir cenaze okumasından önce ,akşam namazı kılınan yerde müezzinlik yapan onca insan var iken , malum Belediye Başkanlarından biri anında kendiliğinden  (o  cenazenin  üzüntüsünü  bile  hiçe sayarak) müezinlik yapmaya başladı  ve  sanki  burası cenaze yeri değil de seçim sathıymış gibi  etrafına  namazdan önce ve sonra  istismarlarını anlatmaya   devam etti. Açıkça resmen din tacirliği ,mimiklerinden akıyordu . Oradaki yaşlılara daha ne anlatabilirsiniz ! Sen artık ne yaparsan yap adam olayı bitirmiştir. Türkiye  gerçeklerini anlat anlatabilirsen !!!
Türkiye seçmeninin çoğu bu sahte tacirlerin çengelindeler.  Gelinen  noktada,  Vatan  ve  Millet gailesi  olan   gerçekçi  olan şahıslara   çok  iş düşüyor. Ülkemizde gerçek İslam ve aydınlık bu adamlar sayesinde yok oluyor... Ülkemizde bilmişlik,dini oy için pazarlama , İslam adına Araplaşmak günden güne  tehlikeye dönüşüyor . Ülkemizin gerçekçi somut bilgilere,politikalara,bilimselliğe çok ihtiyacı var... Allah Türk Milletini ve İslam Alemini Korusun.Amin...

Saygılarımla...
Cevat NAS

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 03:56
Güneş 05:29
Öğle 12:26
İkindi 16:11
Akşam 19:13
Yatsı 20:39